G4Media.ro

VIDEO Dăncilă, a treia delimitare de Dragnea într-o singură zi: Sper să-i…

VIDEO Dăncilă, a treia delimitare de Dragnea într-o singură zi: Sper să-i conving pe colegii din CEX să nu mergem pe restructurare. Nu îmi este teamă de pierderea funcției

Premierul Viorica Dăncilă s-a delimitat miercuri pentru a treia oară de liderul PSD, Liviu Dragnea, declarând că speră să îi convingă pe liderii social-democrați din Comitetul Executiv (CEX) să nu accepte restructurarea guvernului, așa cum își dorește Dragnea, ci să voteze varianta remanierii.

”Este normal să avem un Comitet Executiv Național (…) în care să vorbim despre ce vom face cu cele trei portofolii: remaniere sau restructurare. Eu sper să-i conving pe colegii din CEX ca să nu mergem pe restructurare, deci îmi mențin punctul de vedere”, a declarat Viorica Dăncilă.

”Veți respecta decizia CEX-ului oricare va fi ea?”, a mai fost ea întrebată.

”Vom discuta în CEX”, a venit replica premierului.

Mai mult, șefa guvernului, care este și președinte executiv în PSD, i-a transmis public lui Liviu Dragnea că nu îi este frică de pierderea funcției, ca răspuns la avertisemntul voalat pe care i l-a transmis marți liderul partidului, care i-a spus să nu uite pentru ce a fost pusă în fruntea Executivului.

”Nu, nu-mi este teamă. Întotdeauna când te duci pe o funcție știi că va veni și ziua în care pleci. Dar în momentul în care pleci, trebuie să ai certitudinea că ai făcut ceea ce trebuie”, a precizat Dăncilă, fiind întrebată dacă îi este teamă de o eventuală pierdere a funcției.

”Este normal ca partidul să monitorizeze ceea ce face guvernul, pentru că suntem un guvern politic. Avem susținerea partidului, avem susținerea președintelui și este normal să fim monitorizați, dar eu cred că îndeplinirea programului de guvernare în procent de 73% este un lucru bun și cred că acest lucru va fi apreciat de către partid”, a mai adpugat ea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis marți un avertisment șefei guvernului: ”Să nu uite pentru ce a fost pusă acolo”.

”Eu am relații personale cu femeia pe care o iubesc”, a fost prima eschivă a lui Dragnea când a fost întrebat, la Adevărul Live, în ce relații este cu premierul Viorica Dăncilă.

La insistențele jurnalistului Dan Marinescu, care i-a explicat liderului PSD să se refere la relațiile politice, Dragnea a spus că situația va fi analizată după europarlamentare și a avertizat-o pe Dăncilă să nu uite pentru ce a fost pusă acolo.

”O să analizăm după alegeri. Un sfat al meu: niciun ministru să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pus acolo să impolementeze un program de guvernare votat de români. Dacă fiecare membru al guvernului ține minte asta și nu consideră că ajungând pe un post de ministru i-a crescut capul, o să fie un ministru bun și eficient”, a avertizat Liviu Dragnea.

Întrebat ce se va întâmpla cu restructurarea guvernului, decisă în CEX dar refuzată de prim-ministru, liderul PSD a spus că situația va fi discutată după alegeri.

”Doamna prim-ministru a discutat cu președintele. Mai mult ce era să facem? Să mergem cu lăutari? Să ducem un coș cu roșii și cu castraveți?”, a mai spus Dragnea, întrebat dacă nu era mai simplu să discute, înainte de remaniere, cu președintele Klaus Iohannis.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Sunt niște subiecte care trebuiesc aruncate cât mai repede în pușcărie.

  2. Nu înțeleg de ce o supraevaluam pe Veorica ori de câte ori expiră în direcția lui Dragnea. Să fim clari: Veorica este o idioată obedientă, fără valoare politică și care, ca orice hienă, a simțit mirosul sângelui și are alte hiene in spate care o dirijează către eliminarea lui Dragnea pentru a se putea salva ei. Punct!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.