Consiliul Local Sector 1 a aprobat, în şedinţa de joi, statutul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor Municipale în Capitală. Municipiul Bucureşti şi…  Mai departe »

Premierul României, Florin Cîțu, afimă că din punctul său de vedere ar trebui să existe obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19, mai ales pentru medici și profesori…  Mai departe »

Sindicatul Europol anunţă, joi, o „situaţie fără precedent în Poliţia Română”, respectiv faptul că niciun poliţist nu a promovat selecţia pentru educaţie fizică şi autoapărare….  Mai departe »

Centura oraşului Mihăileşti, pe DN 6 Bucureşti – Alexandria, va fi inaugurată pe 15 noiembrie, cu trei luni înainte de termenul din contact, a anunţat…  Mai departe »

UPDATE 2: Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre adoptată joi, noile măsuri propuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. UPDATE: Comitetul Național pentru Situații de…  Mai departe »

Colegiul Medicilor din România avea înregistraţi în baza de date, la jumătatea lunii septembrie, 1.884 de medici cu liberă practică în specialitatea anestezie şi terapie…  Mai departe »