G4Media.ro

Q&A Coronavirus: Cât de departe de casă pot merge la cumpărături? Pot…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Tare raspunsul la intrebarea 28
    I: „pot sa bifez mai multe optiuni pe formular”?
    R: formularul are rubrica unde se completeaza locul/locurile…

    • Lamuritor si complet raspunsul intrebarii 29 !!!

    • Intotdeauna se gasesc natarai pierduti in spatiu care sa ceara lamuriri la prevederile restrictive clarificindu-le.
      Bai bizonilor, cind o prevedere care va limiteaza actiunile e neclara, e neclara nu numai pentru voi, dar si pentru cel care va verifica.
      Daca vrei sa-ti faci tura obisnuita, sa zicem o ora de plimbare iar tu ceri lamuriri pe unde ai voie si ti se raspunde ” 10 metri in jurul parului” atunci ai clarificat restrictia, nu vei mai putea decit sa te misti o ora in cerc in jurul parului, dar cu grija sa nu depasesti 10m. Altfel, cu problema cetoasa, daca organul era curios ii aratai hirtia si-i spuneai ca esti in tura ta obisnuita. Ca doar nu te duci la plimbare ca sa te imbolnavesti sau sa imbolnavesti pe altul, de obicei se pastreaza distanta pe strada.

    • Ma scuzi Gigele, n-am vrut sa fie un raspuns la ce-ai scris tu ci un comentariu independent.

  2. Lamuritor si complet raspunsul intrebarii 29?? !!! Iar la 37 formularea ” ….situațiile cuprinse în normă la art.1 lit. d au caracter exemplificativ, dar presupun temeiuri de o anumită importanță. O astfel de situație, cum e cea prezentată de dumneavoastră ar putea fi justificată, ….” este eleocventa pentru cine o intelege dar interpretabila de catre organul cu bulanul si bocancii de interventie. Sfat: sa avem permanent la indemana copia chestionarului pentru orice control: vom depinde de cum reusim sa ne facem intelesi.

  3. Dacă aveți vreun colet de luat de la Poșta Română – au anunțat că „termenul de păstrare a acestora este de 10 zile pentru trimiterile intracomunitare și de 30 de zile pentru cele extracomunitare
    și că „Compania se află în discuții cu partenerii instituționali pentru a prelungi termenele de păstrare a trimiterilor în subunitățile poștale sau pentru a găsi soluții de a le distribui direct clienților și a evita, astfel, deplasarea acestora, pentru siguranța lor și a angajaților.”

    https://www.posta-romana.ro/a1275/stiri/posta-romana-asigura-clientii-ca-trimiterile-extracomunitare-se-pastreaza-in-oficii-pana-la-30-de-zile.html

    Mă așteaptă și pe mine un colet la poștă, dar n-aș putea zice că este o urgență justificată, că chiar am nevoie de el, așa că îl mai las să aștepte acolo….

  4. Dar de ce nu poate fi clar??? Cei care scriu ordonanta sunt retarzi???
    In Franta jurul casei=1 km, scurt timp = 1ora, cu cine -cu cei din familie cu care stai in casa. Clar
    La noi totul e interpretabil, insinuant, neclar dubios. Retards

  5. ordonanta asta este visul Doreilor, poti sa ai santier deschis cu muncitori-ingineri-diriginte-etc si singurul care nu are voie in acel santier esti tu beneficiarul….