G4Media.ro

Podul de la Feteşti pe Autostrada Soarelui intră în reparaţii pentru doi…

Podul de la Feteşti pe Autostrada Soarelui intră în reparaţii pentru doi ani, iar circulaţia va fi închisă pe sensul spre Litoral. Se reiau reparaţiile şi la Podul de la Cernavodă

Lucrările de reabilitare la Podul peste Braţul Borcea de la Feteşti încep mâine şi durează doi ani, circulaţia urmând să fie restricţionată pe Autostrada Soarelui în timpul reparaţiilor.

Constructorul român Maristar, care repară şi Podul de la Cernavodă, începe vineri lucrările pregătitoare pentru devierea circulaţiei de pe sensul spre Litoral pe Calea 2, sensul Constanţa – Bucureşti. Până la jumătatea lunii decembrie, când lucrările vor fi sistate pentru intrarea în iarnă, pe aproximativ 2-3 kilometri cât este devierea, conducătorii auto vor circula exclusiv pe sensul dinspre mare spre Bucureşti pe o singură bandă, în ambele direcţii. Restricţiile nu vor fi menţinute şi în sezonul estival.

Podul de la Feteşti a fost dat în trafic în 1987 şi este într-o stare tehnică necorespunzătoare, necesitând reparaţii majore, precizează într-un comunicat Compania de Drumuri.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cel mai rau pod din zona CT, ar fi mai util sa faca cu totul alt terasament.

  2. 2 ani? Cand ma uit la japonezince au facut intr-un an si 6 luni…parca suntem de ras sau ne place sa fim de ras