G4Media.ro

Trei noi toalete automatizate au fost puse în funcțiune, în Brașov /…

Sursa foto: Brașov.net

Trei noi toalete automatizate au fost puse în funcțiune, în Brașov / Alte 3 au fost montate luna trecută / Un singur WC inteligent costă aproximativ 50.000 de euro  

După ce, în urmă cu o lună, Primăria Brașov a pus în funcțiune primele 3 toalete publice automatizate, 3 astfel de toalete au fost deschise la începutul săptămânii, anunță Brașov.net. Ele sunt amplasate în Parcul Tractorul, în Livada Poștei și în scuarul Berzei. Aceste toalete fac parte din programul municipalității de asigurare a acestor servicii publice în toate zonele intens circulate.

„În ultimii 30 de ani, Brașovul nu a făcut investiții în amenajarea de toalete publice noi. Corectăm acest lucru începând din acest an. De astăzi, am pus în funcțiune încă trei toalete publice automatizate, pe lângă cele trei funcționale din luna aprilie. (…) Brașovul este un oraș civilizat, iar gradul de civilizație se transpune și prin astfel de servicii, oferite public, în mod gratuit”, a precizat primarul Allen Coliban.

Potrivit specialiștilor, sistemul de toalete automatizate ales a fost cea mai simplă și ieftină soluție, care poate să asigure cele mai bune condiții. Din punctul de vedere al valorii de achiziție, costul unei toalete automatizate, de 243.500 lei +TVA.

În ceea ce privește costurile de mentenanță și materialele necesare, costurile pentru toaletele automatizate, 1.800 de lei/lună.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Niste toalete functionale nu erau bune?

  2. Mentenanta 1800. Cam cat ar costa un angajat, dar la care s-ar adauga si materialele pt curatenie plus cele pt furat

  3. Sunt curios cat o sa tina.

  4. USR face treabă.

  5. Numarul si calitatea toaletelor publice e unul din principalele criterii de evaluare a niovelului de civilizatie. Urmeaza apoi transportul feroviar, spitalele publice, scolile, digitalizarea si interactiunea cu administratia.