Un producător de genți de lux a reușit să păstreze toate locurile de muncă ale angajaților printr-o reconversie a producției. Caresta Store, una dintre firmele…  Mai departe »

Fost pacient cu Covid-19, Heius Lucian Ovidiu a anunțat că s-a prezentat să doneze plasmă pentru a veni în sprijinul altor pacienți care au fost…  Mai departe »

Un proiect educațional inedit aduce împreună profesori și tineri cu performanțe școlare remarcabile, în calitate de meditatori și elevi care fie încearcă să-și îmbunătățească situația…  Mai departe »

Coca-Cola sprijină eforturile Crucii Roșii Române, printr-o donație de 250.000 de dolari oferită prin Fundația Coca-Cola – ramura filantropică a companiei. Reprezentanții Crucii Roșii au…  Mai departe »

Direcția de Asistență Socială Oradea oferă consiliere psihologică gratuită prin telefon, pentru părinții ai căror copii au dificultăți emoționale și comportamentale din cauza distanțării sociale….  Mai departe »

Pacienții care suferă de afecțiuni cronice pot comanda cumpărăturile direct acasă, fără costuri de livrare și fără riscul de a ieși din casă, mulțumită proiectului…  Mai departe »

Echipa ”Constanța, capitala Tineretului 2020” anunță demararea unei campanii de donații pentru protejarea elevilor din mediul rural când aceștia se vor întoarce la școală. Tinerii…  Mai departe »

Inițiativa de înfrumusețare a străzii Potaissa, una dintre străduțele dosite din centrul municipiului Cluj Napoca  – demartă încă din 2017, de Asociatia Dasiler, cu sprijinul…  Mai departe »