G4Media.ro

Patriarhia Română a oferit 4400 de tablete prin proiectul ”Alege Școala” pentru…

Patriarhia Română a oferit 4400 de tablete prin proiectul ”Alege Școala” pentru a susține cursurile online în timpul pandemiei COVID-19

Patriarhia Română a oferit 4400 de tablete prin proiectul ”Alege Școala” pentru a susține cursurile online în timpul pandemiei COVID-19. Tabletele au ajuns la elevi din clasele a VIII-a și a XII-a care trăiesc în familii cu posibilități financiare reduse sau care vin din medii defavorizate. Tablete au primit și cadrele didactice, în aceleași condiții.

Proiectul a fost susținut de mai multe eparhii din țară și din străinătate, iar valoarea totală a gadgeturilor a ajuns la 2,66 milioane de lei.

„În contextul pandemiei actuale, Patriarhia Română oferă tablete sau alte dispozitive electronice elevilor (în special, celor de clasa a VIII-a şi a XII-a) şi cadrelor didactice din comunităţile dezavantajate, pentru a se putea conecta la lecţiile on-line şi pentru a continua astfel procesul de predare-învăţare”, se arată într-un comunicat al BOR transmis sâmbătă.

sursa foto: Pixabay

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Da, dar USR-PLUS a dat 90 de miliarde de euro ieri! Bine, nu a dat chiar banii, doar a postat niste poze cu niste graficele in care se proslavea UE. Dar trebuie sa intelegeti, nu mai are nici Barna fondurile de altadata.

  Sa bem o bere craft in memoria victimelor lui covid, va propun.

  • o, au aprut postacii sovietici?

  • Ce trol… tabletele alea au nevoie de conexiune la internet mobil (minim 30 lei pe luna) sau de internetul cuiva prin WiFi. Despre astea nu vorbeste nimeni.
   Si nu vorbesc nici de faptul ca te iradiezi ca dracu daca e semnalul mobil prost.

 2. 4400 nu ajung copiilor si nepotilor de popi dapoi sa mai de-a si la plime

  • 4400 de tablete de 100 de euro.. juma’ de milion. Atat le-a ramas rest de la sutele de milioane pe care l-au primit de la contribuabilii romani pentru catedrala prostiei neamului. Nu mai vorbim de sutele de milioane pe care le primesc anual prin secretariatul cultelor.

 3. Doamne apara si pazeste. Tehnologia diavolului in mainile tinerilor, mintile lor inca necoapte.
  Vrajeala ieftina. Asa, dati vina pe alti, Ciolos acum, maine fratele lui Dan Spataru.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.