G4Media.ro

Cea mai veche biserică ortodoxă clujeană a oferit zilnic, în perioada pandemiei,…

Cea mai veche biserică ortodoxă clujeană a oferit zilnic, în perioada pandemiei, masa de prânz pentru vârstnici bolnavi din toate cartierele orașului, indiferent de confesiunea lor religioasă

Parohia „Sfânta Treime” Cluj-Napoca, considerată cea mai veche biserică ordodoxă din Cluj (construită din 1795), a oferit zilnic, în intervalul 15 martie – 15 mai, o masă de prânz pentru toți vârstnicii bolnavi din cartierele clujene, indiferent de confesiune religioasă.

Masa de prânz gratuită a fost acordată prin intermediul Cantinei sociale „Sfântul Ioan cel Milostiv”, din cadrul Parohiei.

Numărul total de porții oferite în intervalul celor doua luni a fost de 1.800, iar valoare totală suportată de parohie din donații se ridică la  27.000 lei.

„Am avut bucuria de a fi ajutați cu generozitate de Fundația Transilvania Leaders și companiile DARIAN DRS, ICPIAF, Macromex, La Casa, Pyrostop Total Security, Asociația tineri pentru tineri, Grădinița Magic Land One, familia Vuscan, familia Ilutiu, dar și alti credincioși din comunitatea noastră parohiala. Multumim cu recunoștință tuturor susținătorilor și voluntarilor care s- au implicat și s- au ostenit pentru a aduce o raza de lumina in viața semenilor”, au transmis reprezentanții parohiei prin intermediul paginii de facebook.

Proiectele sociale ale Parohiei „Sfânta Treime” Cluj-Napoca – cantina și casa de oaspeți – includ importante acțiuni de caritate, conferințe dedicate tinerilor, sprijn pentru copii din familii defavorizate etc. si nu se vor opri o dată cu trecerea pandemiei de Coronavirus, au mai anunțat reprezentanții bisericii.

Sursa Foto: Parohia Ortodoxă „Sfânta Treime” Cluj-Napoca

 

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Dumnezeu osa ii rasplateasca!!!

  2. Este asteptat SURU-ul domnu’ Moise, sa ceara scoaterea icoanelor din spatiul unde s-a servit masa, ca nu cumva sa fie ofensate persoanele liber-cugetatoare, si sa mai dea in judecata vreun ierarh. Are energie baiatu, simte ca ceva il impinge tare de la spate.

  3. Ati uitat sa menționați ca preotul o violat in perioada asta vreo 7 enoriase. Si a si batut 5 copii cu varsta sub 2 ani.

    Hai g4media, ca se poate arunca ura impotriva creștinilor si aici. Nu are sens sa nu va duceți planul constant la capat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.