G4Media.ro

Sute de cadouri au fost împărțite copiilor bolnavi de cancer, internați în…

Sute de cadouri au fost împărțite copiilor bolnavi de cancer, internați în centrele din București, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Timișoara și Craiova. Gașca Zurli s-a aventurat într-un adevărat maraton

Cu doar câteva zile înainte de 1 iunie, când România încă se confruntă cu epidemia de Covid-19, Gașca Zurli (cea mai îndrăgită trupă pentru copii), s-a aventurat într-un adevărat maraton pentru a ajunge în toate clinicile/secțiile de oncopedie din marile orașe ale țării: București, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Timișoara și Craiova.

Cu sprijinul unor sponsori binevoitori, și cu ajutorul Asociațiilor Little People și Dăruiește Aripi au fost împărțite sute de pachete consistente, cu produsele de igienă, jucării, alimente și dulciuri.

„Mulțumim Kaufland România! Au fost primii care au spus DA, atunci când le-am povestit despre proiectul acesta frumos. Ne-au oferit suport financiar, produse de igienă și jucării pentru toți copiii. Mulțumim, Dr. Oetker, implicarea voastră este extrem de importantă pentru noi, dar mai ales pentru cei mici. Mulțumim, Edenia Foods, La Vache Qui Rit pentru punguțele cu bunătăți. Mulțumim, prietenilor noștri de la Tedi. Au pus ceva dulce și bun pentru fiecare pitic. Mulțumim, Bioderma, pentru produsele speciale trimise. Mulțumim, Charmony pentru măscuțele vesele făcute special pentru campania noastră. Mulțumim, Vreau Tipar.ro”, a transmis Gașca Zurli în informarea legată de această acțiune.

Prima oprire a fost la Constanța, unde echipa Iubire, formată din Fetița Zurli și Mulțumesc, a lăsat aproape 300 de de pachete în acvariul ( depozitul ) fetelor de la Asociația Dăruiește Aripi, de la Spitalul de Urgență Constanța. „Am salutat de la distanță micii pacienți din saloanele spitalului, iar de aici am plecat spre Iași. E drum lung, dar tare ne bucurăm că am reușit să facem toate lucrurile astea pentru copii”, a trnsmis Gașca Zurli.

O altă oprire a Găștii Zurli a fost la Craiova: „ Etajul 10 al Spitalului de Urgență s-a umplut de cadouri pentru copii. Nu e pentru prima oară când ajungem aici, etajul 10 e un loc al durerii pentru zeci de pitici din zona Olteniei, iar doamna doctor Polixenia Stancu este cea care, de fiecare dată când am venit, ne-a deschis ușa ca să le facem ziua mai frumoasă și să le aducem un strop de bucurie. Lulu, Truli și Vrăji au lăsat acolo nu doar pachete, ci și gândurile frumoase pe care oamenii le-au transmis pentru cei mici”.  De la Craiova, Echipa Fericire a ajuns și la Timișoara. A urmat Cluj Napoca și apoi Brașov.

„După un drum de 4 ore, am ajuns la Institutul Oncologic din Cluj Napoca. Nu e prima oară când venim aici. Truli și-a amintit de băiețelul care anul trecut i-a luat jobenul de pe cap și nu voia să i-l mai dea înapoi. Era atât de amuzat că i l-a luat încât a râs încontinuu până la plecarea noastră de pe secție. De data aceasta nu am mai putut intra în saloane, dar am lăsat sute de pungi pentru cei mici”, relatează Gașca Zurli.

În doar câteva zile, Gașa Zurli și-a îndeplinit misiunea: „București – Constanța – Iași și înapoi acasă, la București. Acesta a fost traseu Echipei Iubire. București – Craiova – Timișoara – Cluj Napoca, traseul Echipei Fericire. A urmat Brașov, iar duminică (31 mai), au fost vizitați copii din București. „Rămâneți cu noi, aventura continuă până la ultimul cadou livrat. Nu știm câti kilometri am făcut de ieri până azi, dar știm cu câtă bucurie în suflete am parcurs fiecare kilometru”.

În 29 mai, Asociatia Little People Romania a transmis că a avut o zi specială alături de Gașca Zurli: „I-am ajutat în aventura pachetelor împărțite pentru 1 iunie, copiilor cu branule. Colegii nostri din Cluj si Timisoara s-au intalnit cu echipa Fericire si au învățat să transmită pupici cu sclipici de la distanta. 💫 Multumim pentru energia faina si pentru mesajele de iubire pregatite pentru fiecare copil”.

Gașca Zurli este cea mai mare companie privată de animație pentru copii, din România. Spectacolele pe care le prezintă sunt despre „magia care apare când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor”: „Noi am transformat ideea de educație (plictisitoare, neatractivă pentru copii) într-un spectacol al imaginației, pe care cei mici îl pot accesa oricând pentru a face lumea din jurul lor mai bună și mai frumoasă”.

Sursa Foto: Gașca Zurli

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.