G4Media.ro

O cofetărie din Constanța trimite gratuit prăjituri pentru cadrele medicale de la…

O cofetărie din Constanța trimite gratuit prăjituri pentru cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase

O cofetărie din Constanța trimite gratuit prăjituri pentru cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiu. Miss Baker a donat, de asemenea, 8700 de lei către ONG-ul Dăruiește Aripi, care direcționează fondurile în diferite acțiuni sau achiziții de echipamente pentru combaterea crizei COVID-19. Cofetarii Miss Baker au livrat, începând cu 20 martie, prăjituri tuturor cadrelor medicale din SBIC, o dată la două zile.

”Ne dorim să fim cât mai mulți care ne implicăm în comunitatea locală. Am decis că este momentul potrivit să vă povestim ce a făcut echipa Miss Baker alături de cofetarul șef Carmen Pleșca în ultimele doua luni.

  • Am livrat începand cu 20 Martie la fiecare 2 zile pachete cu prăjituri către personalul medical din spitalul de Boli Infecțioase Constanța.
  • Am donat 8700 lei către ONG Dăruiește Aripi ce s-a ocupat în mod exemplar și cu o viteză uimitoare de dotarea spitalelor constanțene cu materiale de protecție, dezinfectanți și aparatură necesară desfășurării activitații.
  • Am oferit transport cu autoutilitare frigorifice pentru diferite acțiuni de transport alimente sau bunuri pentru persoanele aflate în nevoie din județ. Această perioadă ne-a aratat cât de importantă este comunitatea locală și cât de multă nevoie avem unul de celălalt. Încă de la începutul activității Miss Baker implicarea socială a jucat un rol extrem de important. Viitorul apropiat va aduce noi proiecte Miss Baker dedicate comunității locale”, au transmis reprezentanții cofetăriei Miss Baker din Constanța. 

sursa foto: Facebook/ Miss Baker

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Aceasta este publicitate si ar trebui marcata ca atare. De ce numai la spitalul de boli infectioase si de ce numai acum? Cati pacienti de Covid 19 au fost la acest spital. Foarte putini.
    Gest frumos dar sunt mii de alte gesturi, ramase anonime, din bun simt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.