G4Media.ro

Povestea pensionarului de 87 de ani, care și-a donat economiile către spitalul…

Povestea pensionarului de 87 de ani, care și-a donat economiile către spitalul din Cugir, a câștigat voturile cititorilor G4Media.ro în cadrul proiectului ”România Ajută”

Cititorii G4Media.ro au votat cea mai frumoasă inițiativă din proiectul România Ajută: Povestea unui pensionar de 87 de ani din Cugir, județul Alba, care a donat 10.000 de lei spitalului din localitate, în plină epidemie de coronavirus. Erau bani economisiți cu greu din pensie. Povestea pensionarului Mircea Ionescu a fost cea mai votată din cele zece selectate, cu 25,69% din cele 432 de voturi exprimate. (Vezi aici sondajul)

Mircea Ionescu a fost maistru la atelierul de forjă al UM Cugir, timp de 38 de ani. În ultimii ani și-a îngrijit soția bolnavă, pe care a însoțit-o în spitale și centre de recuperare din toată țara. Este cunoscut și respectat în comunitatea locală.

G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer a derulat în lunile aprilie și mai proiectul „România ajută”. Timp de două luni, am publicat 200 de articole despre exemple de solidaritate în vremea epidemiei. Și tot în spirit de solidaritate față de cei care au dat o mână de ajutor în momente grele, pensionarul Mircea Ionescu, cu povestea sa care i-a emoționat pe cititorii G4Media.ro, se va putea bucura la rândul său de o donație în valoare de 5000 de lei în cadrul proiectului ”România Ajută”.

Citește integral:

VIDEO: Un pensionar de 87 de ani și-a donat economiile spitalului din Cugir. ”Soția mea a fost bolnavă și statul ne-a ajutat, și noi trebuie să ajutăm”

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Mosule, ai donat degeaba! Ai donat, ti-ai luat de la gura, si altii, gen dr si asistentele din acel spital, au huzurit! Deci ei au incasat salariile de 4-5000 euro net, primele de covid si tot ce ma au, si cu toate astea, ei nu au donat NICI MACAR UN SINGUR LEU!
  La fel au facut toti bugetarii si cei cu pensii speciale: toti au incasat cu varf si indesat salariile si pensiile nesimtite, dar NU AU CONTRIBUIT CU NIMIC, NU AU DONAT NIMIC catre criza asta covid!

  Asta-i tara, suntem condusi de aprox 2 mil de speciali acoperiti, trantori si putori de lux, care sug toata vlaga acestui popor, nefacand nimic!

 2. Rau a facut. In timp ce altii fura din sistemul sanitar fara sa fie pedepsiti, amaratii doneaza ca sa fie bine. N-ar fi mai bine sa luam de la corupti miliardele furate decat 10.000 lei de la un pensionar?

 3. Pentru ce sa donam, cand BANII publici sunt furati la drumul mare, auzi Contract de zeci de Milioane pe 7 ANI pentru 71 km de drum national pentru firma fiului lui Ionel Arsene, mai ceva ca-n codru!
  In Teleorman, pe aclesi model, TELDRUM, aflata FIX in aceeasi situatie, primeste pe banda ruilanta Contracte tot de zeci de Milioane de Euro!!!
  Angajatii Romani platesc sume ruiase drept Contributii la Sanatate, apoi merg la Spitalele private de frica bacteriilor si a conditiilor din multe spitale, conditii de ev mediu!
  UNDE-s BANII, de ce niciodata NU primim un Raport Anual: Atatia BANI s-au strans din Contributii CASS, din care Atatia merg la Salarii, atatia pentru Dotarea Spitalelor?!
  NIMIC, se pierde urma BANILOR Publici, fura acre paote si cum poate, din acest motiv fug ca de dracu’ de Digitalizarea Adminsitratiei publice, care ar pemite sa VEDEM unde se duc BANII publici!!!
  Mai bine ajut un amarat si-i cumpar o paine, decat sa-i dau Statului roman sa-i fure alde PSD sau PNL!!

 4. Un batran fara minte, care va face foame in viitor pt ca a ramas fara economii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.