G4Media.ro

24.000 de lei s-au adunat în cadrul campaniei Arhiepiscopiei Clujului, pentru achiziționarea…

24.000 de lei s-au adunat în cadrul campaniei Arhiepiscopiei Clujului, pentru achiziționarea unor tablete pentru copii. Mai pot fi donați bani până în 6 iunie

În cadrul campaniei „Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!”, derulată de Arhiepiscopia Clujului, s-au adunat până în prezent 24.000 de lei, anunță purtătorul de cuvânt, Pr. Bogdan Ivanov.

Reamintim că această campanie a demarat în scopul achiziționării de tablete care să fie oferite gratuit unor copii care provin din medii defavorizate, din județele Cluj și Bistrița Năsăud.

„Tariful pe care ne-am propus să-l alocăm pentru o tabletă este 500 de lei. Am adunat până acum 24.000 de lei și sper că până în 6 iunie se vor maia duna ceva bănuți. Pentru noi a fost și un exercițiu, să vedem cum se mobilizează lumea într-o cauză de genul acesta”, a explicat Pr. Bognda Ivanov, pentru G4Media.

Așadar, campania de strângere de fonduri se încheie în 6 iunie, urmând ca până în 10 -11 iunie să fie achiziționate tabletele care să fie oferite elevilor care provind din familii cu venituri modeste.

Chiar dacă Guvernul s-a angajat, între timp, să aloce sume pentru a oferi tablete tuturor elevilor care nu dispun de dispozitive necesare învățământului online, reprezentanții Arhiepiscopiei Clujului sunt de părere că acțiunea Dăruiește o tabletă pentru o șansă la educație!” își va îndeplini misiunea „Noi vom oferi aceste tablete cu sprijnul Inspectoratelor Școale, pentru că în mod cert sunt foarte mulți copii care au nevie de ele. Mai avem o saptămână la dispozție în care, și cu ajutorul dvs se mai pot aduna bani în cadrul acestei campanii”, a spus Pr. Bognda Ivanov.

„În contextul în care lumea noastră este tot mai bulversată de pandemia de coronavirus, sănătatea și viața oamenilor sunt daruri pentru care merită făcut orice efort și sacrificiu. Acestora li se adaugă în mod obligatoriu și educația, care trebuie să rămână o prioritate pentru întreaga societate, singura care ne oferă șansa de a privi cu încredere spre copiii și tinerii noștri și spre viitorul nostru ca popor”, a transmis Arhiepiscopia Clujului la debutul acestei campanii.

Donațiile mai pot fi făcute în contul: RO19BTRL01301205P1291806, special deschis la Banca Transilvania, dar și la caseria Arhiepiscopiei.

Sursa Foto: Salvati Copiii Romania

 

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. fratii miculieni ne-au spoliat de un miliard de euro cu mana asa zisului stat roman.
    jumatate ei, jumatate dobanzi la creditori.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.