G4Media.ro

Asociația Dăruiește Aripi și firma CELCO oferă teste gratuite pentru detectarea anticorpilor…

Asociația Dăruiește Aripi și firma CELCO oferă teste gratuite pentru detectarea anticorpilor la COVID-19 pentru toți cei care au combătut pandemia în linia întâi

Asociația Dăruiește Aripi și firma CELCO oferă teste gratuite pentru detectarea anticorpilor la COVID-19 pentru toți cei care au combătut pandemia în linia întâi, fie că sunt cadre medicale, pompieri, polițiști sau jandarmi.

”CELCO împreună cu Cardiomedsal si Daruieste Aripi își oferă susținerea pentru cei care își arată curajul și devotamentul în aceste zile. Este vorba despre cei din linia întâi, cei care au avut și au contact direct cu persoane infectate cu COVID-19. Ei sunt adevărații supereroi ai zilelor noastre, cei cu care ne mândrim și în ale căror mâini ne lăsăm încrederea zi de zi”, se arată în comunicatul celor doi parteneri în acest proiect de sprijinire a personalului implicat din linia întâi a luptei pentru combaterea coronavirusului.

Aceștia vor beneficia de testare gratuită pentru detectarea calitativă a anticorpilor Ig G/Ig M produși în sânge ca răspuns la virusul COVID-19. Polițiștii, jandarmii, pompierii și mai ales cadrele medicale sunt invitați să se programeze la Cabinetul CardioMedsal între orele 08:00 și 11:30, în limita a 8 persoane pe zi: 

”• Recoltările se fac în intervalul orar 8 – 11.30, în limita a opt persoane/zi.
•Programări la numerele de telefon:
– 0751 270 390
– 0724 355 527
•Pentru evitarea aglomerării vă rugăm să respectați cu strictețe ora programării și să purtați masca de protecție”, sunt recomandările grupului. 

sursa foto: Facebook/ CELCO

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.