G4Media.ro

EXCLUSIV Cel puțin zece persoane au filat magistrați și ziariști / În…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

24 comentarii

  1. Vezi acum cine e statul paralel ? Romania TV si colaboratorii.
    Hotu tipa hotu pe vremea lui Dragnea.

    • mama, daca asta s-ar fi intamplat in Ungaria, ar fi fost deja invadata de nato si ngo-urili sorosiste

  2. Nu ma mir ca apare numele infractorului andronic, facut scapat in dosarul lui „Prins Pol”. Probabil ca acest andronic este unul din adevaratii securisti.

  3. STAT CAPTURAT DE MAFIOTI!!!

  4. E CONSTITUTIONAL!

    • Evident ca e si constitutional si legal. Faptul ca un procuror si judecator platiti din bani publici se intalnesc intr-un restaurant ( culmea e tot loc public), reprezinta o stire de interes pentru public. E interesant faptul ca magistratii respectivi nu au fost chemati sa dea explicatii. Magistratii respectivi putea foarte bine sa le prezinte niste detalii dint dosare aflate pe rol respectivilor jurnalisti „filati”. In alte tari din Vest asa se proceda si nu se panica nimeni.

  5. PENSII SPECIALE

  6. Normal ca se claseaza, fiind o treaba comisa de securisti. Toata tara se inchina la SRI.

  7. PENSII SPECIALE

  8. Un judecător se întâlnește cu un procuror și doi jurnaliști într-un local public și alți jurnaliști încearcă să surprindă discuția celor patru. Nu prezintă nici o suspiciune întâlnirea celor patru, de interes și de condamnat este acțiunea celorlalți jurnaliști. Ce să spui, totul este întors cu susul în jos !

    • Ăia care filau nu erau jurnaliști, dar ai primit ordin să comentezi și de-aia nu te interesează ce scrie în articol. Și nu doar că nu erau jurnaliști, dar nici procurorul nu a verificat înainte să claseze dosarul.

      Într-o zi vei merge la o instituție a statului cu cine știe ce hârtii în mână, iar ăia o să-ți spună că nu se poate, fără se se uite pe hârtiile tale. Și atunci o să-nțelegi ce fraier ai fost să iei apărarea unor șpăgari pentru ăia trei firfirei care au ajuns în buzunarul tău.

    • ce tare, mergi tu cu niste hartii in mana la unii sa le spui ca un produs aflat la vanzare este neconform
      o sa-ti spuna ca e problema ta

  9. In strainatate sunt firme si freelanceri (asa-zisi paparazzi) care urmaresc uneori chiar fara motiv, nicidecum „la pont” tot felul de persoane publice. E ca la pescuit (fishing). Daca pica ceva este bine, vand mai apoi „captura” la presa.
    Acum nu stiu cat de publici erau cei din poveste (eu unul nu ii cunosc) dar vreau sa spun ca nu e nemaivazut ca vedete, fotbalisti, politicieni etc. sa fie urmariti.
    Ca uneori se intampla sa fie angajati respectivii urmaritori, si asta e posibil (un exemplu firesc este pentru a documenta diverse aspecte cum ar fi gasirea de probe de infidelitate in cazul unui divort, dar si a urmari parteneri de afaceri etc.).
    In pricipiu daca sunt locuri publice si persoane publice este OK, problema este daca sunt implicate servicii de stat platite din bani publici care fac jocuri private. Prin faptul ca oamenii implicati au fost toti mentionati in clar, cu nume si prenume (deci desconspirati), nu cred ca sunt angajati la servicii. Poate ca serviciile folosesc firme private pentru filaj, cine stie? Cert este ca daca un filaj este facut cu multi oameni si cu mijloace tehnice importante, atunci miza este destul de importanta pentru cel care plateste.

    • Singurul comentariu pertinent de aici. Ca o gură de aer între atâtea inepții și refulări pe lângă subiect.

  10. @Dan Tăpălagă : off topic dar nu stiu unde sa ma adresez cuiva competent, pe urmatoarea problema : Observ ca scriitorul de articole ALEXANDRU MIHĂESCU blocheaza automat orice comentariu care nu-i convine pentru ca evidentiaza inadvertente in cea ce scrie el, chiar daca nu se incalca nicio regula de adresare civilizata (sa nu mai spun ca, in acelasi timp, trec o gramada de postari extrem de violente sau vulgare dar care nu-l vizeaza pe el, lucru care se poate verifica usor)
    Ex., la articolul intitulat de el „Criza politică din Moldova se prelungește: eșec al premierului propus de Maia Sandu, socialiștii pro-ruși vin cu propria soluție” am postat o intrebare simpla :”de ce esec daca asta au vrut”, comentariu blocat fara nicio explicatie.
    Daca considerati ca asta e jurnalism sau ca puteti imbunatati ceva fara feedback, e ok, tineti-o tot asa.

  11. Procurorii numiti de Johanis sunt niste catastrofe.

  12. ori se (z)bat ca fraierii intre ei ori noi suntem aia
    (“The weak are meat the strong do eat.” )

  13. Un reportaj interminabil dar care nu raspunde la cea mai simpla intrebare : de ce se intalnesc procurori cu judecatori ? Nu e un conflict de interese oribil ?
    Asta ar fi meritat un articol lung.
    In rest niste oameni , dubiosi cei drept , dar care au prezentat o informatie de interes public si care conform definitie de la carte aveau un interes legitim si public sa prezinte situatia.

    • Uite, de-aia au succes televiziuni de tipul RomaniaTV sau Antena 3, ca exista persoane care sunt gata sa nege bunul simt elementar. Daca doi prieteni care au facut facultatea de drept (de exemplu), ajung dupa ani de zile unul judecator si altul procuror, trebuie sa renunte la prietenia lor ca asa vor exigentii tarii. In afara de faptul ca au fost impreuna la un restaurant ar mai trebui si alte dovezi pentru a emite presupunerea unei conspiratii. Ce-mi mai aminteste mie de barfa de seara de pe marginea santului din satul bunicii: daca babele vedeau un barbat salutand o femeie pe strada era suficient pentru a emite stirea ca cei doi au relatii intime.

    • Bă, ești p…? Nu au voie să se întâlnească procurori cu judecători ? Din care străfunduri ale minții ai scos-o ?

  14. Cel mai tare, in toate chestiile astea, este „ala” cu „guvernul lui” (si, mai ales, cu consilierii lui…). In tara asta, sunt o multime de jigodii, aciuiti peste tot, cei mai periculosi pentru sanatea natiei asteia, dupa parerea mea, sunt jigodiile aciuite in servicii si justitie. Personal, capii (pe care noi ii alegem si-i sustinem) care numesc in diverse functii hotaratoare, nu stiu (sau mi-e frica/rusine) sa-i incadrez: jigodii (precum cei numiti de ei), sau inconstieni, sau incompetenti? Oricare ar fi raspunsul, iese cu minus pentru societate, in ansamblu. Oare Stelian Ion si partidul lui, stiau ce-i asteapta, sau nu?

    • Tu vorbești la subiect sau te trezești vorbind așa, în general, despre nimic ? Poate ieși în fața casei sau a blocului să mai găsești două babe să le spui d-astea.