G4Media.ro

Ascensiunea suveraniştilor din UE: 11 guverne depind deja de mişcările anti-sistem

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Da, vad ca se grupeaza RINOCERII, de la est la vest. Este absolut imposibil sa nu plasezi in acest context influenta urletelor rinocerului putin.

    • Ai dreptate, Rusia a fost, este si va fi cel mai mare dușman al statului de drept si al democrației constituționale din lume. Mare parte din ceea ce se întâmplă rău in Europa este influența lor

    • la bruxelles nu se mai aude vocea popoarelor, aerul e prea rarefiat si aristocratia birocratica prea plina de „misiunea omului nou”. putin si trolii rusi marcheaza pe greselile adversarului, nici o exagerare nu este vanduta de moscova fara a exista o greseala a adversarului mai intai! deci mai putine greseli la bruxelles ar scadea si impactul „fake news” simtitor!

    • Birocratia de la Bruxelles are obiceiul, cimentat in timp, de a urmari cu ingrijorare si a astepta sa vada ce se mai intampla! Inca trei tari „patrioate” si UE va fi pe faras.

    • Care „voce a popoarelor” ar trebui să sr audă mai tare, cea de la 1914, cea din 1939? E bine să ne preocupe „aerul rarefiat” de la Bruxelles dar și mai bine ne-ar interesa aerul împuțit pe care îl respirăm aici și prin jurul nostru, otrăvit de tot felul de patrihoti. Înainte să așteptăm la rândul nostru, cum zicem că fac la cei de Bruxelles și să le pretindem lor să facă ceva, fără să înțelegem măcar ce ar putea și ce n-ar putea face ei, efectiv, ar trebui să ne gândim ce am putea face noi, aici. Iar impactul „fake news” ar fi clar diminuat dacă nu ar exista așa mult trolling iar unii dintre noi nu ar întreține temele astea gen ” UE e rea, d-aia e rusia periculoasă” si ” la Bruxelles e birocrație, d-aia trebuie să abandonam valorile europene”

  2. Și partidele „nepopuliste”, în loc să cerceteze de ce pierd alegători și să își adapteze cumva programele, le spun alegătorilor pierduți că sunt proști. Rețeta succesului.