G4Media.ro

Anchetă BBC: Mai multe state fac lobby pentru a modifica un raport…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Cu alte cuvinte toata lumea se convinge ca moristile nu merg inca .

    Avand in vedere ca in industrii legate de productia de materii prime (lapte, branza, carne, oua petrol si gaze ) lucreaza milioane de oameni care momentan nu au unde sa se duca nu e fiabil pentru nici un guvern sau economie sa renunte la ceva.

    Bine ca le mai vine minte la cap si incep lucrurile sa revina la normal .

    Nu zice nimeni sa nu avem grija de natura dar problema se pune ca orice prostie tot de la lumea de rand se ia . Crede cineva ca pretu la amaratu ala de pai de la MEC trecut de la plastic la hartie ( adica mai scump) e suportat de companie ? Nu , tot de client.
    La Kaufland salvam natura – costa 8 lei o punga gratis .

    • Se stia de multa vreme ca trecerea la energie regenerabila nu are cum sa tina pasul cu cresterea consumului de electricitate la nivel global.
      Singura speranta pentru planeta este sa trecem pe energie nucleara de fuziune dar e posibil sa mai dureze inca un secol pana facem aceasta tehnologie rentabila economic.
      Teoretic, singurul combustibil fosil la care putem renunta este carbunele. Practic, daca eliminam carbunele deodata, pretul energiei creste suficient de mult pentru a declansa o criza economica.
      Incalzirea globala nu poate fi combatuta cu tehnologia existenta, poate fi doar incetinita. Masurile trebuie sa se focuseze pe acele solutii care aduc beneficii maxime pentru sumele investite. Prioritatea nr 1 trebuie sa fie eliminiare carbunelui peste tot pe glob. UE joaca la ruleta economiile statelor sarace care se conformeaza cu green deal. Se pune foarte mult accent pe masina electrica desi masina electrica nu asigura o reducere a emisiilor de carbon, raportat la suma investita asa cum poate asigura inchiderea centralelor pe carbune. Politicienii care nu prioritizeaza corect masurile de protectie climatica sunt politicieni care urmaresc de fapt interesele industriei de automobile pe baterii.

  2. In sfarsit, mai avem o speranta ca democratia si stiinta adevarata nu au murit de tot. Elvetia, Australia, Japonia, SUA sunt cele mai mari puteri care se opun propagandei climatice si noii oranduiri ecologisto-marxiste. La Glasgow se va da o lupta intre „expertii” propagandisti platiti de anumite guverne pentru a trambita apocalipsa climatica si ceilalti, care incearca sa transmita lumii datele stiintifice reale care ar anula orice propaganda apocaliptica. Statele europene vestice impreuna cu administratia UE sunt cele care insista pe aceasta tema si o fac cu o agresivitate demna de un regim comunist.