G4Media.ro

WhatsApp a fost atacată cibernetic pentru spionarea unor înalţi oficiali guvernamentali din…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. SRI utilizează sisteme de supraveghere made in China. Pe aceștia cine are dreptul să îi controleze? Ca trebuie un control neapărat, la ce este pe acolo. Iar ceea ce susținea ministeresa educației, SRI racoleaza viitorii angajați încă din timpul liceului, adică practica era din 1999, nu mai e asa și vor din nou? Numai ca încă și nici nu voi stii de ce tatăl meu s_a opus să fac parte din SRI.

  2. Adică, serverele unde sunt stocate datele se afla pe teritoriul Chinei. Informatie de interes național.

  3. Atât timp cât date de.interes național privind Romania sunt stocate pe serverele de pe teritoriul Chinei, prin acordurile SRI_ului, Danemarca e coadă. Informatie de interes național.

  4. Ce mizerie asta cu informatiile tinute in China! Astia vor sa ii faca pe toti ceilalti sa fie sclavi la ei!
    Daca ar fi dupa mine, as iesi din mizeria asta imediat, plus ca Romania ar deveni Huawei-free.
    Ne mai si trebuie PPP cu ei. Ma astept ca vom ajunge datori vanduti, la fel ca Montenegro. Firmele statului Roman se misca foarte rau cand e vorba de relocari de utilitati, iar statul insusi se misca greu la exproprieri; asa ceva are potentialul de a rezulta in penalitati grase catre partenerul privat.
    Si mai e si povestea cu Nuclearoelectrica. Statul rupt in fund cica nu ar avea 6.5 miliarde de euroi si ne trebuie investitori din alte parti, care vor dori profituri babane.S-a tot spus ca prognoza consumului nu justifica constructia lor, dar:
    – vin masinile electrice, consumul generat de ele va fi mare.
    – ar trebui ca pe cat posibil sa se treaca pe electric la incalzire si la gatit. Eu locuiesc in America de Nord, nu am gaze si nu le duc lipsa. Scapam de necesitatea tevilor, vor fi mai putine accidente (explozii) iar electricitatea este mai versatila si mai putin poluanta.
    – ar trebui realizata o electrificare masiva a caii ferate.
    – ar trebui renuntat treptat la energia pe carbune, apoi pe alti combustibili fosili si in final pe gaze. Cateva centrale pe gaze ar trebui pastrate in standby cu scop strategic.
    Toate cele de mai sus ar contribui foate serios la reducerea poluarii in Romania. Gazele si combustibilii fosili ar trebui sa fie destinate exclusiv industriei chimice.
    Nu ma astept ca astea se vor realiza peste noapte, dar daca ne apucam de ele dn timp, nu vom fi prinsi cu izmenele in vine.