G4Media.ro

Un sucevean a fost arestat după ce și-ar fi lăsat însărcinată fiica…

sursa foto: Pixabay

Un sucevean a fost arestat după ce și-ar fi lăsat însărcinată fiica de 14 ani / Aceasta ar fi mărturisit mai multe episoade de agresiune sexuală, pe parcursul anilor 2020 și 2021

Un bărbat din Rădăuți a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol, în urma propunerii formulate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, anunță Monitorul de Suceava. Victima bărbatului este chiar fiica sa, în vârstă de 14 ani.

Minora a mărturisit unui psiholog că tatăl ei a întreținut relații sexuale cu ea, cu forța, în repetate rânduri. Se pare că fata ar fi mărturisit de mai multe episoade de agresiune sexuală, pe parcursul anilor 2020 și 2021.

Minora are o sarcină în 22 de săptămâni și a fost preluată în regim de urgență de Direcția de Protecție a Copilului Suceava.

În familie mai sunt crescuți trei copii, toți minori.

sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Familia tradițională a AUR si Duamna Firea

    • Puteam sa jur ca primul comentariu e un trotinetist cu familia tradițională. 😂

    • Gogu @ Înseamnă că știi ce crimă comit „tradiționaliștii” lăsând violurile, incesturile nepedepsite cu închisoarea pe viață, lăsând orice animal să-și violeze copilul. Orice, numai neamul romanesc să procreeze. Să nască neamul copii pe care să-i maltrateze. Gogule, ești părtaș la crima neamului.

    • Ce treaba are familia traditionala aici?

  2. Ca sa mai intelegeti inca o data diferenta intre Drepturi si Derapaje:
    Acest om a avut si are in continuare Dreptul sa se casatoreasca si sa-si intemeieze o familie, una traditionala in cazul de fata.
    Acest om va plati pentru Derapajul facut.

    Legea nu trebuie niciodata sa dea Drepturi persoanelor in functie de nationalitate, sex sau orientare sexuala, culoarea pielii, religie, etc.

    Cand se discuta despre Drepturi nu inseamna ca este cineva contra Familiei Tradiotionale sau pro-LGBT, ci pro-Drepturi si contra-Derapaje, indiferent de persoana in cauza.

  3. E moldovean, ceva normal pentru el.

  4. Pt. toti inteligentii de mai sus: abuzurile in familie nu se practica doar in familia „traditionala” romaneasca sau doar in anumite zone ale tarii, ci peste tot in lumea asta. Uitati-va prin statistici si veti gasi o multime de date. Daca va consoleaza sa gasiti vinovati precum aur, firea, bor, moldoveni, reptilieni, treaba voastra, dar asta nu va schimba realitatea crunta!

  5. Pur si simplu astora ar trebui sa li se taie ceva… de jos.