G4Media.ro

Tensiuni majore în Bosnia: Parlamentul Republicii Srpska a votat retragerea din instituțiile…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. „care sunt importante pentru cetățeni și pentru avansarea procesului de integrare europeană.” De ce trebuie automat ca viitorul acestor state/republici sa depinda de aderarea la UE? Poate vor sa devina neutre politic sau independente. Da, independente, pentru ca statele membre UE nu mai sunt independente demult datorita politicilor coordonate de politrucii din Bruxelles. Scopul nu este sa aderi la UE, ci sa ai relatii foarte bune cu UE, sa eradichezi coruptia si influenta regimurilor autoritare, precum cel rus. Dar ipocrizia europeana nu are granite! In tinp ce ei cer altor state sa le fie respectate „valorile”, statele mari din UE fac afaceri cu rusii si construiesc gazoducte imense punand in pericol parteneri precum Ucraina, R. Moldova sau Polonia.

  2. Sa vedem cum o sa se descurce occidentali si cu problema din Ucraina si cu razboiul care o sa izbucneasca in Bosnia si ulterior in Kosovo…sarbii ,sustinuti de rusi ,au inteles ca pe progresistii de la Bruxelkes ii intereseaza doar drepturile pentru homosexuali…nimic altceva…

    • Kosovo, locuit majoritar de etnici albanezi, deci dpdv istoric parte componenta a Serbiei, a fost ok sa se separe. Republica sarbilor din Bosnia, locuita de sarbi, nu poate face acelasi lucru. Pentru ca?

    • @uel
      Ce ipocriți mai sunt și occidentalii! Albanezii kosovari au voie să-și facă propria armată, dar în schimb sârbii bosniaci nu au voie! Occidentul a practicat dintotdeauna dublul standard!

  3. as intelege daca s-ar rupe de Bosnia si s-ar uni cu Serbia, dar manevra e pentru politicieni, unii vor sa se numeasca prim ministru sau presedinte de tara., bataie pe functii.