Home » Articole » Românii și risipa alimentară. De ce cumpărăm de patru ori mai multă mâncare decât e necesar, de Paște? / Care sunt cauzele, cum prevenim singuri risipa alimentară și ce pot face supermarketurile în perioada sărbătorilor

Românii și risipa alimentară. De ce cumpărăm de patru ori mai multă mâncare decât e necesar, de Paște? / Care sunt cauzele, cum prevenim singuri risipa alimentară și ce pot face supermarketurile în perioada sărbătorilor

Românii și risipa alimentară. De ce cumpărăm de patru ori mai multă mâncare decât e necesar, de Paște? / Care sunt cauzele, cum prevenim singuri risipa alimentară și ce pot face supermarketurile în perioada sărbătorilor
Sursa: Pixabay
Ascultă articolul

Sărbătorile Pascale vin cu bucurii și tradiții în familiile românești, dar și cu achiziții excesive și risipă alimentară în rândul acestora. 

Urmărește cele mai noi producții video G4Media
- articolul continuă mai jos -

O familie cumpără de sărbători de patru ori mai multă mâncare decât e necesar, potrivit Green Report.

Circa 49% din risipa alimentară din România se realizează la nivelul gospodăriilor individuale ale populației și ar însemna anual 2,5 milioane de tone de alimente, potrivit Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, conform G4Media.

Citește integral pe economedia.ro

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Vă rugăm să țineți cont că folosirea injuriilor, a limbajului instigator la ură, a apelurilor la violență sau trimiterea repetată, în mod abuziv, a aceluiași comentariu pot duce nu doar la ștergerea mesajului, ci și la suspendarea temporară a dreptului de a comenta. Site-ul nostru încurajează dezbaterile aprinse, dar civilizate. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru contribuția la o discuție bazată pe argumente, nu pe atacuri.

Citește și

Top Articole