G4Media.ro

FOTO Ajutor umanitar: O echipă de 13 cadre medicale din România a…

Sursa foto: Facebook/RoVaccinare

FOTO Ajutor umanitar: O echipă de 13 cadre medicale din România a vaccinat 2.500 de tunisieni în primele șase ore ale misiunii lor din această țară

Cinci medici și opt asistenți medicali din România se află în Tunisia, în aceste zile, pentru a sprijini autoritățile de aici în lupta împotriva Covid-19. 2.500 de oameni de tunisieni au fost vaccinați de către echipa sosită din România în doar șase ore, anunță RoVaccinare într-o postare pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Facebook/RoVaccinare

Echipa medicală va rămâne în Tunisia pentru 21 de zile. Alături de personalul medical, România a trimis în această țară și echipamente medicale. O aeronavă C-27 J Spartan, aflată în dotarea Forțelor Aeriene Române a a transportat 22.240 de măști FFP2 și FFP3, 203.000 de măști chirurgicale, 50.400 de teste antigen. Toate aceste materiale vor fi donate cadrelor medicale tunisiene, în scopul asigurării protecției acestora împotriva coronavirusul SARS-CoV-2, anunță RoVaccinare. De asemenea, 188.000 de doze de vaccin împotriva COVID – 19 Astra Zeneca vor fi acordate cu titlu gratuit, ca ajutor umanitar, autorităților tunisiene.

Sursa foto: Facebook/RoVaccinare

La această misiune participă și 3 ofițeri din cadrul DSU – Direcția Generală Protecție Civilă, însărcinații cu dublă responsabilitate, coordonarea întregii misiuni respectiv asigurarea unei legături permanente cu autoritățile sanitare și de protecție civilă din Tunisia.

 

Sursa foto: Facebook/RoVaccinare
Sursa foto: Facebook/RoVaccinare

Sursa foto: Facebook/RoVaccinare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Adica, un cadru a injectat 32 oameni pe ora, fara pauza timp de 6 ore consecutive.
    Fara manusi, fara respectarea minimei norme de spalat pe maini intre fiecare administrare… Daca au făcut ca la noi, nici acul nu l-au schimbat, ca sa mearga treaba șnur.
    Hai ca se poate!