G4Media.ro

FOTO Cum arată unitatea de primiri urgențe a spitalului din Oradea, reabilitată…

sursa foto: Facebook\ Ilie Bolojan

FOTO Cum arată unitatea de primiri urgențe a spitalului din Oradea, reabilitată cu 32 de milioane de lei: Boxe individuale, sală de decontaminare și izolator pentru pacienți în stare critică

Lucrările de construcție a noii Unități de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Județean din Oradea s-au finalizat, iar în câteva zile se vor semna toate documentele necesare recepţiei şi autorizării spațiului, a anunțat pe Facebook Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor.

Noua UPU are 56 de paturi, pacienţii cu afecţiuni grave beneficiind de boxe individuale. Această unitate, printre cele mai moderne din ţară, este prima din România care are o sală de decontaminare, precum şi o sală de resuscitare. De asemenea, este dotată cu un izolator pentru pacienţi în stare critică, ce va putea fi folosit pentru bolnavii de Covid-19.

Această prezentare necesită JavaScript.

„Până la sfârșitul săptămânii viitoare, personalul medical, care azi preia pacienții în containerele din parcarea spitalului, se va muta în noul spaţiu. Sunt convins că în noile condiții, având spații suficiente, toate circuitele medicale fiind asigurate, cu dotări de ultimă generație, asistenții şi medicii ce vor prelua urgențele vor asigura pacienților servicii medicale de calitate”, a transmis Ilie Bolojan.

Investiţia este rezultatul unui parteneriat între Spitalul Judeţean, Ministerul Sănătăţii şi Primăria Oradea, o investiție care se ridică la aproximativ 32 milioane de lei, 58% din această valoare fiind asigurată de Ministerul Sănătății, iar 42% de Primăria Oradea.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

19 comentarii

  1. bravo! nici nu-mi vine sa cred că este un spital de stat

  2. Păcat că resursa umană rămâne neschimbată. Sunt mulți din sistem care nu au nici cel mai mic respect pentru meserie și obiectele din jurul lor. După 2 ani va fi dezastru acolo, totul se va deteriora pentru că nu avem grijă. E o lipsă de profesionalism maxim.

    • @Andrei
      nu cobi. hai mai degraba sa adoptam o atitudine pozitiva, fiindca asta ar trebui sa fie regula. poate se aude si la alte spitale din tara.

    • mai cum stii tu viitorul…noi romani suntem bolnavi de negativism…nu se poate sa ne bucuram de un lucru binefacut si doar sa incurajam si felicitam pe cei care au reusit sa faca ceva bun…nuuuu…plm noi vrem sa vedem probleme peste tot…auzi?dar tu te speli?ce rost are?oricum te murdaresti la loc…principiul asta ai aplicat,poate acum realizezi cat de penibila este reactia ta.
      felicitari celor care au realizat proiectul

    • Te pomenesti ca esti un tip de genul celor descrisi de tine! Adicatelea un mitic!

    • Andrei are dreptate. Aici nu e vorba de negativism sau de atitudini pozitive. E vorba de ceva mult mai grav. Romanul mediu nu stie ce e aia sa pastrezi si sa intretii un lucru. Lucrez in service si foarte des vin personaje cu aparate aduse de „afara” la reparat. Desi sunt aduse recent, dupa scurt timp se strica. Ii intreb pe proprietari cum se face ca acel aparat a functionat 20 de ani in tara de origine si aici dupa doar doua saptamani s-a stricat? Evident ca nu pot raspunde si se uita la mine ca viteii. Treaba e valabila si pentru alte domenii. Daca se face ceva, acel ceva nu are parte de intretinere si reparatii in caz de e nevoie.Uitati-va la trotuare ca sa nu incep sa insir eu aici liste lungi…

  3. banii directionati spre baroni galbeni, ca sa vedem noi ce mult bine ne face peneleul. sictir!

    • Bolojan e extraterestru! Nu arata ca un baron, nu se comporta ca un baron si nici nu poti sa spui ca e din PNL…

  4. Andrei ,acolo ,la Oradea ,nu este sudul tarii ! Hai sa fim seriosi ,nu sa dam cu pietre aiurea.
    Felicitari ,d-l Bolojan ,de aici,din Bucuresti.

    • Chiar îl dorim o perioadă și în București, macar sa demareze niste schimbări și să lase niste oameni de nădejde sa le finalizeze.

  5. domnule Iohannis, puteti face cel.mai mare bine acestei tari punandu-l pe Ilie Bolojan prim ministru

  6. De ce nu e Bolojan șeful PNL?

    • dar de ce ar dori ? credeți că sunt oameni atât de onorabil in PNL si asa funcția l-ar înnobila pe dl Bolojan?

  7. Fiindcă e un om harnic. Dar oricât de harnic ai fi, nu poți face nimic bun de pe o funcție executivă dacă Parlamentul îți pune mereu bețe în roate. Poate pe viitor, când P$D va fi în minoritate.

  8. Deci se poate.!
    Asa ar fi aratat toata tara asta daca nu era condusa de 30 de ani de PSD,.. daca nu furau psd’istii absolut tot, si nu indobitoceau populatia pana sub limita bunului simt.
    Psd’istii te vor prost si total needucat, ca sa te poata manevra dupa cum vor ei.
    Gasca lor de analfabeti, care nu promoveaza altceva decat hotia, smecheria, prostia, invidia, rautatea, saracia si mizeria, .. in timp ce ei traiesc in lux, lux si smecherie, redus la limita nivelului lor de inteligenta,.. adica mai mic decat nr de la pantof.
    – psd’ul trebuie : TREBUIE ,.. inlaturat odata pentru totdeauna.!

  9. Fara comentarii, felicitari, dle Bolojan… pe laga PNLeii care vorbesc vorbe goale, Bolojan face opinie separata.. el FACE.
    Felicitari!!!

  10. Baronul PSD Ionel Arsene a castigat noul mandat de sef al Consiliului Judetean Neamt laudandu-se cu acest mesaj: „Fapte, nu vorbe! Am investit peste 21 de Milioane de euro in SPITALELE nemtene”.
    Mesajul apare pe bannerele lui din campania electorala de la localele din aceasta toamna.

    UNDE oare o fi „investit” Ionel Arsene cele 21 Milioane EURO, ca Spitalele din Neamt sunt vai de mama lor!
    Nici unul dintre Spitalele din neamt NU indeplineste Standarde moderne, precum ceea ce vedem acum ca a facut Bolojan la Oradea!!!

  11. Felicitări domnului doctor Hadrian Borcea, autorul moral al acestui proiect. Dl. Bolojan s-a îngrijit de finanțarea cu 42%.

  12. Ce se-ntampla? tot la Oradea, mai oameni buni.de ce nu in toata tara? ce -i impiedica? se putea demult si poate chiar mai mult! semnale, propuneri clare au dat si doctorii care au emigrat in primul val, in anii lui El – insusi. atunci chiar nu se putea de coruptia totala, paralizanta, si cand unul chiar incerca avea de trecut sute de aprobari birocratice, oameni incompetenti. si daca chiar un acelasi trecea de multe spre final il asteptau procurorii PNA, daca nu cotiza unde trebuia. epoca basesciana nu a facut decat sa adanceasca si mai mult criza in sanatate, desi cotizam din ce in ce mai mult. de ce nimeni NU raspunde penal pentru deturnarea fondurilor de la sanatate timp de decenii, aud, nene Iancule?