G4Media.ro

USR, despre președintele CJ Ilfov: Nu există mafie mai puternică, în special…

sursa foto: Facebook/Hubert Thuma

USR, despre președintele CJ Ilfov: Nu există mafie mai puternică, în special mafia imobiliară, decât cea din Ilfov. Există și un șef al mafiei, se numeșe Hubert

Ionuț Vasile și-a lansat luni oficial candidatura pentru Primăria Mogoșoaia, din partea USR. La evenimentul lansării au participat președinții Dreapta Unită, Cătălin Drulă, liderul USR, Eugen Tomac, președintele PMP, Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, precum și Nicușor Dan, candidatul ADU pentru Primăria București. Cătălin Drulă a lansat un atac la adresa președintelui Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, indicându-l ca fiind „șeful mafiei imobiliare”.

„ Nu există mafie mai puternică, în special mafia imobiliară, decât cea din Ilfov. Există și un șef al mafiei, se numeșe Hubert. Pe 9 iunie, vom smulge multe localități de la șeful cel mare al județului, Hubert, și le vom reda oamenilor”, a comentat Drulă, în contextul în care și primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a spus în mai multe rânduri că în Capitală „există o mafie imobiliareă”, care acționează pe mai multe fronturi.

Candidatul USR, Ionuț Vasile, a subliniat că în ultimii ani, Mogoșoaia a ajuns să fie cunoscută la nivel național nu pentru proiecte majore sau pentru dezvoltare, ci pentru scandalurile de corupție. „Suntem cunoscuți în țară pentru hoția lui Precup, nu pentru vreun proiect major, pentru că aici nu se mai construiește nimic. Suntem cunoscuți pentru că au vrut să reinventeze până și matematica pentru a putea fura PNL-iștii,” a spus Ionuț Vasile. „Candidez la Primăria Mogoșoaia și, vă spun din reacțiile oamenilor întâlniți în ultimele luni în stradă, avem o șansă uriașă să smulgem primăria Mogoșoaia din ghearele caracatiței corupte a PNL și să o redăm oamenilor”, a mai spus acesta.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...