G4Media.ro

Primăria Sibiu, dată în judecată pentru construcția noului stadion. Sesizare făcută de…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Primăria Sibiu, dată în judecată pentru construcția noului stadion. Sesizare făcută de Inspectoratul de Stat în Construcții, Prefectura Sibiu și Ministerul Sportului

Primăria Sibiu și Consiliul Local au fost date în judecată de Inspectoratul de Stat în Construcții, Instituția Prefectului Sibiu și Ministerul Tineretului și Sportului pentru că în faza premergătoare construirii noului stadion municipal din Sibiu au fost demolate imobile sau bunuri care aparțineau unor alte entități, anunță Turnul Sfatului.

Deși în primă fază Primăria a avut câștig de cauză în instanță, iubitorii fotbalului se tem că procedurile judiciare ar putea întârzia acum omologarea și darea în folosință a stadionului.

Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Sibiu au precizat că au sesizat Procuratura, întrucât a fost demolat un spațiu care se afla în proprietatea lor, stadiul cercetării nefiind comunicat oficial până la ora redactării acestui articol. Neoficial, odată ce noua peluză va fi gata, CSM ar urma să primească un nou spațiu pentru desfășurarea activității.

Pe de altă parte, pe acest subiect a intervenit și Inspectoratul de stat în Construcții, deoarece municipalitatea a emis o autorizație de demolare pentru imobile pe care nu le avea în proprietate. Și acest proces s-a judecat tot la Tribunalul Sibiu. Procesul are numărul 2449/85/2021, parte în dosar fiind și Instituția Prefectului Județului Sibiu, fiind vorba despre atacarea unui act administrativ emis de o instituție publică.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Am ajuns sa o vad si pe asta. Se judeca statul cu statul si … cine plateste. Tot noi platim, fraierii de platitori de impozite. Tara asta se duce intr o directie gresita aproape pe toate planurile.

    • Fiecare instituție care reprezintă Statul Român trebuie să apere și să slujească interesele statului (adică interesul public, al poporului român sau al locuitorilor acelei localități).
      Angajații pot lua decizii greșite, care să lezeze interesele reprezentate de instituția lor sau de o altă instituție de stat. Deci, e de bine că nu s-a acoperit problema și că se judecă, poate așa învață să nu mai greșească altă dată.