G4Media.ro

Liderii UE Ursula von der Leyen și Josep Borrell se vor deplasa…

Sursa foto: European Council

Liderii UE Ursula von der Leyen și Josep Borrell se vor deplasa la Kiev pentru a se întâlni cu președintele Zelenski

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se va deplasa săptămâna aceasta la Kiev pentru a se întâlni cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunțat purtătorul său de cuvânt, transmite The Guardian.

Ea va fi însoțită de Josep Borrell, șeful diplomației Uniunii Europene, și vor vizita Kievul înainte de un eveniment care va avea loc sâmbătă la Varșovia, în Polonia.

Sursa foto: European Council

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

13 comentarii

 1. Putem spune ca Ucraina este in EU.

 2. Voi mai si cititi ce scrieti? :))

  Purtătorul de cuvânt al președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat că aceasta se va deplasa săptămâna aceasta la Kiev pentru a se întâlni cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, transmite The Guardian. Deci ea este si presedinte si purtator de cuvant sau cum?!?

  • @Ciprian Purtătorul de cuvânt al președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen ,e buna😁😁😁.

  • greu cu romana. purtatorul de cuvant a anuntat ca Ursula se va deplasa. e clar. putea fi si mai clar daca scria ca „aceasta din urma” de exemplu. dar nu se face asa ceva in comunicatele oficiale. mi se pare clar ca purtatorul e una si ursula alta. ce voiai, sa nu puna virgula aia? imposibil, era gresit.

 3. Da e greu si eu sunt varza „Purtătorul de cuvânt al președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat că” tot nu știu cine a anunțat. Daca spui așa „Purtătorul de cuvânt al președintei Comisiei Europene, a anunțat că Ursula von der Leyen, ” adică pui „a anunțat ” intre Comisiei Europene si „Ursula von der Leyen” e bine daca nu, nu.

  • hai lasa ca ai inteles. e bine in ambele feluri. toata lumea stie cine e ursula asta 🙂

  • Tot nu înțeleg „Purtătorul de cuvânt al președintei Comisiei Europene” putea rămâne simplu „Ursula von der Leyen, a anunțat că” si continuarea prin purtător de cuvânt. Oricum nu contează așa cum ai spus toți înțeleg ce se spune. Știrea e mare , e si Josep Borrell acolo, ptr. Ucraina este cu adevărat o știre incredibila.

 4. Sper sa-i dea un scaun si lu Ursula, bwhaha 😜

  • La voi se lucrează în picioare,de îi porți grija scaunului?

  • La ei se lucreaza in pozitia capra.