G4Media.ro

Incident în Portul Reni din Ucraina: O navă românească cu sulfat de…

Foto: Captură Google Maps

Incident în Portul Reni din Ucraina: O navă românească cu sulfat de amoniu a fost lovită de un vas care transporta animale vii

Un incident naval a avut loc vineri în zona Portului Reni din Ucraina, după ce o navă românească transportând sulfat de amoniu a fost lovită de alta, sub pavilion Comoros, iar în urma impactului ambarcaţiunea din ţara noastră a suferit o gaură de apă, transmite News.ro.

Aceasta a fost împinsă în malul drept pentru evitarea scufundării şi se fac eforturi pentru salvarea navei fluviale.

Autoritatea Navală Română a transmis că reprezentanţi ai Căpităniei Portului Galaţi s-au deplasat în zona incidentului.

Reni este un port ucrainean la Dunăre, aflat în apropiere de Galați.

“Un accident de navigaţie a avut loc astăzi la ora 15.45 în zona portului Reni. O navă sub pavilion Comoros ce transportă animale vii a intrat în coliziune cu o navă cu pavilion român ce transportă sulfat de amoniu. În urma accidentului nava fluvială cu pavilion român a suferit o gaură de apă şi a fost adus un împingător în asistenţă pentru a o împinge în malul drept şi pentru a se evita astfel scufundarea acesteia. Nava maritimă nu a suferit daune şi este ancorată în rada portului Reni la malul stâng. Reprezentanţi ai Căpităniei Portului Galaţi s-au deplasat la faţa locului”, a precizat ANR.

Sursa citată a menţionat că se fac eforturi pentru salvarea navei fluviale.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Faptul ca Romania exporta animale vii este o rusine nationala. UE care se arata atat de interesata de soarta si tratamentul animalelor vii chiar si de modul de sacrificare al acestora de ce nu sanctioneaza Romania pentru asta ? In plus poate fi folosit acest export ca metoda mascata de export genetic pentru rase ameliorate de Romania cu pretul a milioane de dolari, inca din vremurile comuniste se importau tauri, berbeci din Occident cu valuta forte in vederea ameliorarii raselor indigene.
    Oare Ministerul Agriculturii exercita un control al acestor exporturi ? Stie Romania prin institutiile abilitate unde ajung aceste animale vii ? Se pare ca nu numai in tarile arabe dar si in China ca material genetic ceea ce este practic un furt.
    Nu in ultimul rand Romania ar trebui sa interzica acest export pentru ratiuni ecologice, adica aceste animale emana metan si astfel contribuie la incalzirea climei fara ca beneficiile consumului lor sa se faca in tara care sufera aceasta poluare.

    • Maicaaa….vezi c-ai incurcat borcanele de data asta! Nu ca Romania n-ar fi exportat animale vii in trecut dar, de data asta „vinovati” sun aia din insulele alea de prin Africa, Comoros pre numele lor!

    • @Goshgosh – Gata, ai gasit repede nodul? Ai trecut de la sustinerea rusilor la schimbarea climatica si ameliorarea raselor? Bre, vezi ca vasul din articol era din Comore, bre. Ai dat-o in sant.

  2. Ete Comoros, Comore ce avea?

  3. @Kafka Te-am rugat sa tw relaxezi . In afara de strambe si comentarii la TOATE articolele mai produci ceva ? Poate de foame trebuie sa-ti faci norma de comentarii maculatura.