G4Media.ro

Cum au fost sifonați banii UE în afaceri cu energie regenerabilă din…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Parcă i din România… Altă ţară super coruptă dar fără de corupți!

  2. Nu prea inteleg ce culturi agricole aveau oamenii aia pe coastele muntilor… Cand tocmai spuneti ca o stanca a fost aruncata in aer sa faca un drum… Si foloseau apa raului de munte pentru irigatii? Cam ce sa irigi pe stancile muntilor? Fanul? Flora alpina?

    • principala problema vis a vis de microcentralele este faptul ca acestea sunt un dezastru ecologic: betoane aiurea, defrisari masive si poluari. practic coruptia este un produs secundar ca peste tot in lumea balcanica!

      de exemplu in muntenegru a fost un scandal urias pe tema asta si din cauza expunerii astazi nicio banca nu mai sustine astfel de proiecte. tot raul spre bine: nu este normal sa distrugi un munte cand se pot fi eficentizate centralele actuale, reteaua de distributie sau pot fi ridicate parcuri fotovoltaice.

    • Daca n-ai aflat inca, apa curge la vale, iar in vai se face agricultura.
      Daca cursurile sunt deviate sau se construiesc baraja care dau drumul la apa cand le convine nu se mai poate face irigarea terenurilor.

  3. Nu stiu de ce scrieti de Serbia, cand in Romania aceasta mafie a microhidrocentralelor a produs de o mie de ori mai multe distrugeri, profitand de atitidinea de iobagi a romanilor, care suporta orice. Sarbii in multe locuri i-au fugarit pe mafioti, le-au spart si tevile, le-au spart si capetele.

  4. Hvala Evropska Unija! 😄

  5. Mult mai interesant ar fi sa aflam situatia din Romania. La noi este mult mai grav decat in tarile invecinate, din cauza numarului mare de autorizatii eliberate, 450, din cauza agresivitatii ”dezvoltatorilor” care nu se sfiesc sa ameninte si atace pe cei care dezvaluie ilegalitatile si din cauza coruptiei care face imposibila pana si transmiterea acestor informatii catre public.
    Cate jurnale preiau si pblica stfel de stiri, care este finalitatea controalelor facute in cursul anului trecut de echipa mixta ministerului Apelor si Padurilor.
    Toatul este tinut sub capac iar mafiotii sunt protejati direct la nivelul ministerelor.