G4Media.ro

Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria, după trei zile de restricţii…

Sursa: G4Media.ro

Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria, după trei zile de restricţii de circulaţie

Coloane de camioane s-au format, luni, la ieşirea din ţară prin cele mai importante puncte de trecere a frontierei cu Ungaria, după ce ţara vecină a impus restricţii de circulaţie timp de trei zile pentru vehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, transmite Agerpres.

La Nădlac II, pe autostrada pan-europeană, deşi au fost deschise şase artere de ieşire din ţară pentru traficul greu, de trei ori mai multe decât în zilele obişnuite, şoferii aşteaptă în coloană formată pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri.

Potrivit aplicaţiei online de monitorizare a traficului la graniţe, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II se aşteaptă pentru efectuarea formalităţilor de ieşire cel puţin 180 de minute. Site-ul informează că traficul este intens şi se înregistrează un „număr foarte mare de automarfare prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieşire din ţară”.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, pentru AGERPRES, că aglomeraţia se înregistrează în condiţiile în care vineri, sâmbătă şi duminică nu s-a putut intra cu vehicule mai mari de 7,5 tone pe teritoriul Ungariei, pe timpul zilei.

Ungaria anunţase încă de joi că se va aplica restricţii pentru că 20 august este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare, iar în weekend în mod obişnuit este interzisă circulaţia TIR-urilor.

La Nădlac I, timpul de aşteptare pentru camioane este de aproximativ o oră, aici fiind deschisă o arteră pentru control. La Vărşand se aşteaptă cel puţin 100 de minute, fiind disponibile două artere.

În judeţul Bihor, la Borş I, se aşteaptă 70 de minute (trei artere de ieşire pentru traficul greu), iar la Borş II se aşteaptă 30 de minute (patru artere deschise).

În Satu Mare, la Petea, se înregistrează cel mai mare timp de aşteptare pentru camioane, respectiv 210 minute, aici fiind deschisă o singură arteră de control.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Să vedeți ce va fi când și ultima Capitală Europeană rămasă în afara sistemului autostradal European se va conecta la acesta!
    De ce nu se grăbește conectarea singurei Capitale rămase în afara sistemului autostradal European la acesta pe la Siret, la Nord și peste Dunăre pe la Sârbi?