G4Media.ro

Casa Albă susține că nu pledează pentru o schimbare de regim în…

sursa foto: Captură video

Casa Albă susține că nu pledează pentru o schimbare de regim în Rusia / Anunțul vine după ce un senator republican îi îndemnase pe ruşi să-l asasineze pe preşedintele Vladimir Putin

Purtătoarea de cuvânt de la Casa Albă, Jen Psaki, a anunțat că SUA nu pledează pentru o schimbare de regim în Rusia, după ce un senator republican a lansat un îndemn, ca ruşii să-l asasineze pe preşedintele Vladimir Putin.

”Noi nu pledăm pentru asasinarea liderului unei ţări străine sau schimbarea regimului. Nu aceasta este politica Statelor Unite”, le-a declarat reporterilor purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, potrivit Reuters.

Senatorul republican Lindsey Graham, din Carolina de Sud, a îndemnat joi ca „cineva din Rusia” să-l asasineze pe preşedintele Vladimir Putin, pentru a face „un mare serviciu” Rusiei şi restului lumii.

„Cineva din Rusia trebuie să ia taurul de coarne (…) şi să-i vină de hac acestui individ”, a afirmat senatorul republican într-o emisiune televizată.

El şi-a aprofundat ideea într-o serie de mesaje pe Twitter, afirmând că „singurii care pot rezolva problema asta sunt ruşii”, relatează Agerpres.

sursa foto: Captură video

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. „Romania prietena si aliata”…
    Vorbe cam goale…”aliata” ca baga bani grei in armament cumparat din SUA…
    Cetatenii romani nu pot circula fara Viza in SUA, Investitii strategice ale SUA in Romania mai nimic, ca sa nu mai amintesc de Autostrada Bechtel…

  2. Românii nu vor mai avea nevoie de viză pentru a călători în hAmerica?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.