G4Media.ro

Alin Tișe, șeful CJ Cluj: I-am spus premierului că dacă nu ține…

Foto: Inquam Photos / Dan Porcutan

Alin Tișe, șeful CJ Cluj: I-am spus premierului că dacă nu ține cont de proiectele noastre, o să fac ce am făcut cu Ludovic Orban, îi voi cere demisia în fiecare zi

Alin Tișe, șeful liberal al Consiliului Județean Cluj, l-a amenințat luni pe premierul Nicolae Ciucă, referitor la exluderea de la finanțare a unui proiect local, că va face zilnic conferințe de presă în care îi va cere demisia dacă nu ține cont de proiectele Clujului, potrivit Ziua de Cluj.

”I-am mai spus lui Nicolae Ciucă că am mai avut un diferend în trecut cu fostul premier Ludovic Orban și dânsul m-a persiflat atunci ca fiind ceva nesemnificativ. Eu în fiecare zi am făcut conferință de presă până l-am convins că într-un județ în care majoritatea clujenilor au optat pentru o culoare politică nu poți veni să pui un prefect de la altă formulă politică (UDMR – n.red.). Nu poți să vii ca premier să spui că faci cum vrei tu. Asta a făcut Orban și ați văzut ce a pățit. Nicolae Ciucă mi-a promis că va ține cont de proiectele noastre. I-am spus că dacă nu, o să fac ce am făcut cu domnul Orban, în sensul că în fiecare zi voi face conferință de presă și îi voi cere demisia, până când va fi finanța unul dintre spitale. Eu am speranțe. Vom vedea”, a declarat la ZIUA LIVE Alin Tișe”.

Tișe a făcut declarațiile după ce Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii și Centrul de Transplant Multiorgan nu au reușit să prindă finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Tișe a mai spus că are promisiuni de la premierul Nicolae Ciucă referitoare la finanțarea din alte surse a cel puțin unuia dintre cele două mari proiecte de sănătate.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

 1. ..să plece măCiucă de la guvern, îl vor egiptenii de portar la piramide..

 2. Apoi noi din restul țării ce facem??? Plecați acasă (pnl) cu bolovanii voștri plasați în guvern!! Niște mediocrității înfiorătoare.

 3. Dacă nici Cluj nu are spitale apoi asta e nesim tire. Se face și spital regional, aveți spitale cât pentru 5 judete la un loc. Sunt alte judete vai de mama lor și voi aveți gura mare. Tipica fudulie și revendicare ardeleana.

  • „Cluj” Probabil că încă mai supraviețuiesc reminiscențele comuniste în tine… Cu siguranță ești un sudist, marcat de copilărie! Aici nu e chestia cu „să moară capra vecinului” e o chestie de management. Cu ce e de vina Clujul ori mai bine spus clujenii, pentru faptul că alții nu au, cine îi oprește !? Ar fi bine sa adopți o altă politică:
   „Mie nu mi-e ciudă că au alții, mi-e ciudă că nu am eu” !!!

 4. Acesr premier nu a vizitat, sau nu a fost invitat de nicio capitală europenă. Merge în Egipt!!??

 5. „Cluj” Probabil că încă mai supraviețuiesc reminiscențele comuniste în tine… Cu siguranță ești un sudist, marcat de copilărie! Aici nu e chestia cu „să moară capra vecinului” e o chestie de management. Cu ce e de vina Clujul ori mai bine spus clujenii, pentru faptul că alții nu au, cine îi oprește !? Ar fi bine sa adopți o altă politică:
  „Mie nu mi-e ciudă că au alții, mi-e ciudă că nu am eu” !!!