G4Media.ro

VIDEO Drumuri şi subsoluri inundate la Sinaia şi Vărbilău în urma ploii…

Sursa Foto: ISU Prahova

VIDEO Drumuri şi subsoluri inundate la Sinaia şi Vărbilău în urma ploii torenţiale / Un bătrân de 85 de ani, salvat de pompieri din râul Prahova după ce s-a surpat un podeț

Mai multe drumuri au fost inundate, vineri, în zona staţiunii Sinaia şi în zona localităţii Vărbilău în urma ploii torenţiale, traficul în zonă desfăşurându-se cu dificultate.

Conform datelor comunicate de autorităţi, DN 71 a fost inundat la Sinaia, pompierii fiind solicitaţi, de asemenea, pentru a scoate apa din două subsoluri inundate în această staţiune.

De asemenea, zona centrală a staţiunii s-au umplut cu apă din cauza averselor torenţiale, circulându-se cu dificultate.

Totodată, drumul judeţean 102 a fost blocat zeci de minute între Vărbilău şi Slănic din cauza apei şi a aluviunilor care au ajuns pe carosabil, a transmis, pentru Agerpres, ISU Prahova.

Sursa Foto: ISU Prahova

Potrivit sursei citate, la această oră se circulă pe un sens în zona menţionată şi se acţionează în continuare pentru deblocarea totală a drumului, acţionându-se cu un buldozer pus la dispoziţie de autorităţile locale, pompierii asigurând sprijin.

Pompierii salvatori prahoveni au intervenit  pentru salvarea unei persoane (bărbat, 85 ani) care a rămas suspendată pe o stâncă în urma surpării unui podeț în Comarnic, pe râul Prahova.

Salvatorii au intervenit în cel mai scurt timp și au reușit să aducă la mal persoana în cauză.

Dacă inițial au solicitat intervenția cu o barcă, pompierii ajunși la fața locului au reușit să câștige timp prețios și să ajungă la victimă prin construirea unui sistem de prindere cu cordițe și sa o aducă la mal în siguranță.

Bărbatul a fost asistat medical de către echipajul SMURD și se afla în afara oricărui pericol.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. „construirea unui sistem de prindere cu cordițe” – Asta chiar e haioasa 😂😂😂