G4Media.ro

Rusia anunţă că îşi suspendă participarea de la acordurile care asigură continuarea…

Sursa foto: Pixabay

Rusia anunţă că îşi suspendă participarea de la acordurile care asigură continuarea exporturilor de cereale ucrainene, vitale pentru aprovizionarea alimentară a ţărilor sărace

Rusia anunţă sâmbătă că îşi suspendă participarea la Acordurile de la Istanbul, care asigură o continuare a exporturilor de cereale ucrainene, vitale în aprovizionarea alimentară a ţărilor sărace, în urma unui atac cu drone care a vizat sâmbătă nave ruseşti în Crimeea, relatează AFP.

”Având în vedere actul terorist al regimului de la Kiev cu participarea unor experţi britanici împotriva unor nave ale Flotei ruse la Marea Neagră şi a unor nave civile mplicate în securitatea culoarelor cerealiere, Rusia îşi suspendă participarea la punerea în aplicare a acordului privind exporturile de produse agricole prin porturi ucrainene”, anunţă într-o postare pe Telegram Ministerul rus al Apărării.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Rusia revine la vechiul șantaj. Până nu va fi înfrântă decisiv, nu se va potoli.

    • Nici după ce va fi înfrânta nu se va potoli.Fac asta de vreo 200 de ani.

    • Privată de tehnologie occidentală, îi va fi mult mai greu. S-a văzut ce face T-62 vs HIMARS la 80 de km distanță.

    • T-62 e folosit de ruși, un tanc vechi de 60 de ani, fiindcă rușii sunt la fundul sacului și nu au nicio șansă împotriva armelor moderne ale ucrainenilor, slugoi de rang inferior ce ești.

  2. Ucraina ar trebui sa isi dezvolte capacitatea de transbordare a marfurilor in porturilor la Dunarea inferioara (Reni, Ismail, Chilia). Rusii nu vor indrazni sa atace navele care navigheaza pe Dunare, deoarece este frontiera cu NATO. Dupa iesirea in largul Marii Negre pe la gura bratului Chilia, cargo-urile se pot deplasa in siguranta prin spatiul maritim romanesc si apoi bulgaresc.
    Noi ii mai putem ajuta si imbarcand o parte din cereale prin terminalele portuare Galati sau Constanta.

    • Naaaaa! Ce idee geniala… asta se întâmpla de prin Martie:)))) tu ești unul din ala care zice ca a inventat un ceas cu avantajul deosebit ca se poate purta la mâna?:)))

  3. @ Hehehehe
    Exporturile prin porturile de la Dunare au inceput nu din martie, ci de zeci de ani.
    Dar santajele si nestatornicia de acum ale Rusiei subliniaza ca aceasta este singura cale cu adevarat certa de export pe termen lung, si nu diverse acorduri vremelnice. Asadar Ucraina ar trebui sa accelereze dezvoltarea capacitatii lor de transbordare a marfurilor, plus imbunatatirea infrastructurii de transport feroviar sau rutier catre ele.

  4. Te-ai întrebat vreodată de ce ai meseria de a minți pentru Rusia? Mă îndoiesc că ăsta e singurul lucru pe care l-ai putea face pentru bani în haznaua ta de țară, rusule.

  5. Prostacul ala de mai sus atat poate🤮 auzi la el ruZnacu ca mananc paine ucrainiana din UE