G4Media.ro

Putin, despre participarea sa la summitul principalelor economii din lume G20: Poate…

Captura/Sputnik

Putin, despre participarea sa la summitul principalelor economii din lume G20: Poate că voi merge. Încă mă mai gândesc

Preşedintele rus Vladimir Putin a lăsat deschisă posibilitatea privind participarea sa la summitul G20 din Bali, la jumătatea lunii noiembrie, relatează Agerpres, conform dpa.

„Poate că voi merge. Încă mă mai gândesc”, a declarat Putin joi seara, la Moscova, la un forum de discuţii politice cu experţi şi jurnalişti.

Rusia va fi reprezentată cu siguranţă de o delegaţie de rang înalt, a declarat liderul de la Kremlin.

Putin nu a spus de ce depinde prezenţa sa la discuţiile majore stabilite pentru 15 şi 16 noiembrie.

Recent în presa rusă au apărut speculaţii că premierul Mihail Mişustin ar putea călători în locul lui Putin în insula indoneziană.

În calitate de gazdă a summitului, preşedintele indonezian Joko Widodo, care se aşteaptă ca Putin să vină în Bali, a anunţat o iniţiativă de pace pentru Ucraina.

Indonezia îi va invita pe toţi cei prezenţi la summit „să ne aşezăm împreună şi să ne angajăm într-un dialog constructiv”, a spus el în această săptămână.

Putin şi preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski au fost invitaţi la summitul G-20, programat pentru 15-16 noiembrie. Zelenski a spus că formatul exact al participării sale la această reuniune va depinde de situaţia din Ucraina.

Casa Albă a subliniat joi că preşedintele Joe Biden nu are ‘nicio intenţie’ de a participa la o întâlnire bilaterală cu omologul său rus Vladimir Putin cu prilejul viitorului summit G20, potrivit agenţiilor internaţionale de presă

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. De parcă îl vrea cineva acolo.

  2. Rusia se incadreaza mai degraba la un summit cu tari din africa.

    • 🤣🤣🤣. E amuzant Petru cel Mare de spitalul 9,pai el se c.aca pe el de frica lui Covidutz si nu iese din buncar. Ce sa mai zicem de panica provocata de un tribunal international.Acolo moare,cu …staneziii lui,intr-un buncar la etajul -30. Ca si idolul sau ceva mai nebun,dar care avea si armata: Adolf.

  3. Nu te obosi tinere, stai pe karichiu tău…. rămâi la biroul tău și pune-te în a lucra la îmbunătățirea vieții cetățenilor tăi!!!

  4. Chiar îl vor acolo, dar el, schizofrenicul, se lasă rugat…și se mai gândește….
    Ce orc! Cine ar vrea orci in preajmă?

  5. frutin (cracanatu atomic) trebuie arestat si judecat la urgenta cu verdictul stabilit inaintea procesului dupa modelul lor si apoi executat prin impingerea de la geam conform noilor descoperiri orcesti.
    * Puie Mutin

  6. Te cauta moartea la Kremlin si tu vrei sa te plimbi cu avionul. Stai dreaq acasa.

  7. Putin n-a dat join la G20. Se mai gandeste daca isi decoreaza mromantul sau vine la intalnire.

  8. Cand ai inteligenta e la nivel de bata procesul de gandire e lung, foarte lung. Mai bine il puneau sa dea cu bata ca atata stie cracanel

  9. Desatanizat