G4Media.ro

Olaf Scholz ar fi aprobat vânzarea unei părți din portul Hamburg către…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

  1. Nemtii astia devin pe zi ce trece mai josmici Merkel migranti si combinatii rusesti, Olaf combinatii cinezesti… miroase tare a tradare cu aroma de 💩!

  2. Am vizitat Portul si orasul Hamburg: portul e o mega-structura impresionanta, specializat in containere de pe vasele transoceanice e al 2-lea port al Europei (dupa Rotterdam)!!!
    Orasul Hamburg(Amsterdamul Germaniei, ni l-a prezentat ghidul!) e printre cele mai bogate si frumoase orase ale Germaniei: aerisit, verde, modern – am prins, norocosi, o zi insorita in Hamburg!!!

    • Este al 3-lea: Rotterdam 14,5 M EVP, Anvers 12,5 M EVP, Hamburg 8,5 M EVP. Insa nici macar in primele 10 mondiale, Rotterdam este abia al 10-lea.

      Shanghai 43,5 M EVP
      Singapore 36,9 M EVP
      Ningbo 28,7 M EVP

      Ati avut intr-adevar noroc de soare, ploua foarte mult.

  3. Totusi, care e diferenta intre „ Olaf Scholz intenționează să aprobe vânzarea” si „Olaf Scholz ar fi aprobat vânzarea”? Io zic ca e destul de mare, una defineste o intentie, alta presupune un fapt petrecut deja. Din stire se intelege ca e o intentie cu opozitii serioase, titlul zice altceva (o fi doar de clickbait?). Acu’, care o fi adevarul?

    • E doar propganda si vrajeala marca G4media. E suficient sa te uiti la sursele pe care le preiau cel mai frecvent din afara (WAPO, NYT, DW, CNN…etc) si intelegi de ce relateaza in felul asta si de ce omit anumite detalii.

    • Te deranjează că nu ne păcăliți cu minciunile rusești de pe RT/Sputnik. S-a cam terminat cu voi, Rusia e praf.

    • @ Marcel Furacu – Hai, nu confunda lucrurile, propaganda si vrajeala sunt marca inregistrata la mizeria lui ghita de rtv (amintim si de latrine, realitati paralele etc., da’ rtv e prima pe lista). Faptul ca g5media a folosit un titlu un pic mai exagerat, nu inseamna ca nu e printre putinele media frecventabile.
      @Ruslan Zinin – Daca postarea era pentru mine, se pare ca nu reusesti sa-i citesti pe ceilalti care posteaza pe site-ul asta.

  4. Rusine Olaf Scholz daca este adevarat. Ati promis independenta de statele com.uniste.

  5. Ce au si sarit „euroscepticii” sa arunce cu rahat la ceva ce nu se v-a adeveri niciodata!

  6. Si intre mari, Baltica si Nordului. Capat de drum
    al matasii? Ce e cu nemtii?