G4Media.ro

Buletin de București: Protestul de pe Antiaeriană a produs efecte / Comisia…

Buletin de București: Protestul de pe Antiaeriană a produs efecte / Comisia de Circulație din Primaria București a aprobat montarea unui semafor cu buton pe o stradă unde s-au înregistrat mai multe accidente mortale

Comisia de Circulație din PMB a aprobat montarea unui semafor cu buton, la intersecția Antiaeriană cu str. Vasile Cojocaru, după un protest al locuitorilor din oznăunde a fost accidentat mortal un tânăr, transmite Buletin de București.

Pentru a doua zi consecutiv, traficul pe Șoseaua Antiaeriană a fost blocat, seara trecută, de un protest al oamenilor din zonă. Peste 40 de persoane au traversat, minute în șir, pe trecerea de pietoni unde a fost accidentat mortal un tânăr și au cerut montarea unui semafor și marcaje rutiere vizibile. Protestul lor a contat.

11 pietoni au fost accidentați pe Șoseaua Antiaeriană în ultimii 3 ani. 2 au murit. Ultimul, un tânăr de 19 ani, a fost spulberat, marți, pe o trecere de pietoni. Pentru viața lui s-a luptat un voluntar, care a scris apoi despre neputința în fața morții. Dar și a nepăsării autorităților.

Avea 19 ani și era în clasa a XII-a.

Citește integral pe Buletin de București.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Acolo trebuia în primul rând să se instaleze limitatoare de viteză.

  2. Acolo trebuia să vă instaleze niste creier, că de ăla duceți lipsă marea voastră majoritate..treceți mai ceva ca vitele după care „va plângeți ” că a dat peste voi, că voi v-ati asigurat..

    • Dupa ce se instaleaza semaforul cu buton, nu se va schimba mare lucru, dar macar nu vor mai fi soferii de vina.
      La Obor e un semafor cu buton, pe care nu-l ia in seama niciun pieton.
      Sunt cetatean european si am drepturi – Ba, fiti voi atenti daca vreti sa scap EU cu viata!

    • Ca de obicei mortul e de vina

  3. CINSTE voluntarului si celorlalti oameni care au incercat sa-l salveze. CINSTE acestor cetateni care au protestat pentru ca se pare ca fara protest lucrurile bune nu se pot infaptui.
    si RUSINE autoritatilor care au nevoie de o moarte de om ca sa ia niste masuri elementare, dar care vai!, nu sunt deloc suficiente.
    Sunt atatia vitezomani in Bucuresti si in Romania care trebuie linistiti cu amenzi usturatoare si cum se poate face asta decat impanzind orasul si tara cu camere de viteza fixe, la vedere si ascunse?

  4. Inapasevedeinvers, te ai nascut cumva in Obor, traiesti in zona respectiva? N-a mai fost nici un accident de cand s a montat semafor cu buton la acea trecere de pe Mosilor. N a mai fost nici un accident de cand s a montat semafor in urma cu 15-20ani…ti o zice unul care sta langa acea trecere cu semafor. Le stiti voi pe toate…cum si ca planeta e plata.

    • Da. Traversez zilnic pe acolo si niciun pieton nu se opreste sa verifice culoarea.
      Noroc ca soferii sunt nevoiti sa reduca viteza pentru ca drumul e cum e … si se vede de la distanta gramada de pietoni care ignora semaforul. Ei renunta la traversare doar cand masina e la 2-3 m distanta.
      Cei care totusi raman sa astepte sa se faca verde sunt priviti ca niste handicapati.
      Nu mai zic de cei care traverseaza in diagonala sau merg agale pe langa refugiul de tramvai.
      Faptul ca nu s-au intamplat accidente pana acum e o minune. Dar nu poti sa stii ce se poate intampla intr-o conjunctura nefavorabila. Nici norocul nu e vesnic.
      Sa nu intelegi ca sunt impotriva semafoarelor. E ceva legat de educatie facuta din frageda copilarie. Sa fii smecher.

    • Stii si ca strada este Ziduri Mosi?