G4Media.ro

VIDEO Zelenski: Ucraina vrea să ia măsuri mai dure împotriva industriei ruseşti…

Sursa foto: United Nations Photo / Cia Pak

VIDEO Zelenski: Ucraina vrea să ia măsuri mai dure împotriva industriei ruseşti de armament / „Sancţiunile nu sunt suficiente. Vor fi mai multe acţiuni proprii, ucrainene, împotriva statului terorist”

Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat că Ucraina doreşte să ia măsuri mai puternice împotriva industriei de armament a Rusiei, după ce a văzut un raport despre complexul militar-industrial al Rusiei, informează dpa, citată de Agerpres.

„Putem vedea clar în ce zone trebuie crescută presiunea asupra Rusiei pentru a preveni creşterea capacităţilor teroriste”, a spus preşedintele Zelenski în discursul său video de marţi seara.

„Sancţiunile nu sunt suficiente. Vor fi, de asemenea, mai multe acţiuni proprii, ucrainene, împotriva statului terorist. Atât timp cât agresiunea Rusiei continuă, Rusia trebuie să simtă pierderi”, a declarat Zelenski, conform Reuters, fără a oferi alte detalii.

Moscova şi-a intensificat producţia de arme pentru a-şi sprijini invazia pe scară largă în Ucraina. Deşi statele occidentale au impus sancţiuni după ce Kremlinul a început războiul, Kievul se teme că Moscova şi companiile ruseşti reuşesc în continuare să obţină componentele electronice de care au nevoie din alte ţări, eludând sancţiunile.

Ucraina este, de asemenea, îngrijorată de aprovizionarea cu muniţie de artilerie, a spus Volodimir Zelenski. „Aceasta este o problemă cu care ne confruntăm zilnic”, a spus Volodimir Zelenski. Şeful statului ucrainean a precizat că aprovizionările actuale sunt importante, dar că este nevoie de muniţii suplimentare.”Şi creştem treptat volumul producţiei noastre ucrainene”, a mai precizat el, potrivit dpa.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...