G4Media.ro

VIDEO Transportul public, blocat miercuri dimineață în Târgu Mureș, din cauza poleiului…

Sursa foto: captură video

VIDEO Transportul public, blocat miercuri dimineață în Târgu Mureș, din cauza poleiului / S-a intervenit cu nisip pe carosabil după ce 15 autobuze s-au blocat / Primăria încă nu a încheiat un contract de deszăpezire

Transportul public a fost parțial blocat, miercuri dimineață, în municipiul Târgu Mureș, din cauza poleiului de pe carosabil.

Aproximativ 15 autobuze au fost blocate pe strada Gheorghe Marinescu, în zona Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Șoferii susțineau că nu pot pleca de pe loc deoarece carosabilul alunecă și nu doresc să riște să derapeze. Călătorii au coborât din autobuze și au pornit pe jos, a transmis Radio România Târgu Mureș.

După ce autobuzele s-au blocat, în zonă a sosit o mașină care a aruncat nisip pe șosea. Circulația a fost reluată treptat.

Reprezentanţii Primăriei Târgu Mureş au explicat pentru Radio Târgu Mureș că deocamdată Administraţia Domeniului Public intervine cu resursele din dotare pentru a arunca material antiderapant.

Asta deoarece procedura de desemnare a unui operator care să presteze serviciul de deszăpezire este în perioada de contestaţii.

Un contract provizoriu va fi semnat săptămâna viitoare, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Mureş, Cristina Pruteanu: „Până la finalizarea procedurilor și desemnarea oficială a noului operator, pentru asigurarea serviciului s-a pornit o negociere în sistem NFP cu o firmă, care are o perioadă de mobilizare de trei zile. Contractul va fi semnat, cel mai probabil, săptămâna următoare”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...