G4Media.ro

Un sătmărean a furat de 10 lei dintr-un supermarket. A fost prins…

Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Un sătmărean a furat de 10 lei dintr-un supermarket. A fost prins rapid, pentru că la ieșire l-a lovit o mașină

Un tânăr de 28 de ani a fost accidentat duminică în fața unui supermarket din Satu Mare, după ce a ieșit în fugă din magazin. Era grăbit pentru că tocmai furase un obiect în valoare de 10 lei și a fost surprins de un client, relatează Presa SM.

O persoană l-a atenționat să pună produsul la loc sau să îl plătească, moment în care individul a bruscat-o și a ieșit din supermarket în fugă. A fost acroșat de o mașină.

Un echipaj de Poliție care se afla în zonă a oprit și l-a imobilizat pe suspect, apoi au solicitat sprijin din partea polițiștilor de la Investigații criminale pentru a clarifica situația.

”Polițiștii au stabilit faptul că o persoană necunoscută ar fi profitat de un moment de neatenție al angajaților societății și ar fi sustras produse, cauzând un prejudiciu de 10,45 lei.

Persoana bănuită de comiterea infracțiunii a fost identificată de către polițiști în proximitatea magazinului, fiind vorba despre un bărbat de 28 de ani, din Satu Mare”, relatează polițiștii.

I s-a întocmit un dosar penal pentru furt.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Dosar penal pentru zece lei? Iar marii infractori vor fi eliberați la grămadă din închisoare? Parca suntem în India, dar nu in cea actuala, ci in cea din urmă cu o sută de ani!

  2. Eram sigura ca vine useristul de serviciu sa ne invete el justitie, ca noi habar nu avem, domne.

  3. Furtul cu violenta se cheama talharie, interesant ce a furat de 10 lei….
    Undeva prin UE o tanara arestata incercand sa fure de mancare a fost prinsa in timpul actiunii, n-a opus rezistenta, a fost arestata si apoi eliberata dupa ce a fost dusa-n fata judecatorului iar avocatul a facut-o scapata motivand un articol constitutional ceva de genul Dreptul la Viata….

  4. I-auzi – act de violență pentru că l-a împins. Nu prea pare să ai cunoștințele despre cercetarea penală cu care te lauzi. Dacă greșesc povestește-ne și nouă de ce se dau atâtea NUP-uri, nu pentru 10 lei și o împingere ci pentru infracțiuni mult mai grave.
    Fiului meu un profesionist (cu o sculă adecvată pentru a tăia un cablu foarte gros) i-a furat o bicicletă de 2000 de Euro. A fost identificat pe baza înregistrării de pe camera de supraveghere. Bicicleta nu s-a putut recupera pentru că individul a vândut-o la o persoană necunoscută din altă localitate. La aproape un an de la depunerea plângerii a primit înștiințarea de la poliție cu rezoluția NUP. Motivarea – individul a susținut că cel de pe înregistrarea video nu este el. Adică poliția a crezut infractorul, nu a apelat la specialiști, la experți. Fiul meu a rămas cu paguba și cu încrederea adecvată în sistemul judiciar din România.
    Am avut și eu două cazuri care s-au lăsat cu NUP în pofida probelor clare. Falsificarea unei semnături pe un act oficial de către un funcționar de la o instituție publică și pătrunderea cu forță a unui vecin în locuință mamei de 90 de ani, după lăsarea întunericului.
    Mai vrei să discutăm de cercetarea penală ? Vrei să ne povestești ce se întâmplă la nivel înalt, la infracțiunile foarte grave, la furturile de milioane ?
    La repezeală mi-aduc aminte de Huidu și de Chițoiu, poate și de Tăriceanu (nu s-a putut dovedi mita de un milion de Euro).
    Și consumăm resurse pentru cercetarea penală pentru un furt de 10 lei și o împingere.

  5. Foarte bine!
    Pușcărie cu ani grei!
    Sa fie un exemplu pentru cei care fură milioanele de euro!!!

  6. Mai mare paguba sa-l pedepseasca.

  7. Asta cam asa e….ne costa mai mult cercetarea (combustibili, cinsumabile etc) , urmarirea penala , procesul si eventual intemnitarea etc…..astia stabilise-ra o limita-n trecut parca de 700 de lei pt prejudiciu dar cica e neconstitutional.

  8. stimate domn, L.C.
    as fi curios ce primeaza ptr dvs: litera sau spiritul legii?
    cum se comporta un judecator in cazul in care legea este „ad litteram” stupida? are libertatea de a o interpreta si in „spirit”?

    „Actus interpretandus est potius ut valeat quam ut pereat”