G4Media.ro

Un procuror sibian recunoaște că a fost iertat de polițiști după ce…

Sursa foto: Libertatea

Un procuror sibian recunoaște că a fost iertat de polițiști după ce a produs un accident, băut fiind / ”Nu, nu mi-a pus în bot. Se pare că sunt de notorietate că sunt bețiv” / Eugen Stoina a fost șeful DNA București

Pe pagina de Facebook a unui fost polițist din Sibiu, Marian Răduinea, a apărut o înregistrare audio în care procurorul Tribunalului Sibiu, Eugen Stoina, recunoaște că a comis un accident rutier afându-se băut la volan, relatează Turnul Sfatului.

”Am fost căscat și am dat în unul. Eu presupun, tu ești profesionist. Eu presupun că nu am avut frâna călcată, a intrat în următorul și am mai dat într-unul. Dar nu am avut viteză, să știi. Efectiv am schimbat privirea și a frânat coloana.(…) Da, da, clar, Eu am fost vinovat. (…) Eram băut. (…) Și mi-au dat colegii 24 de ore. Nu mi-a pus în bot. Se pare că sunt de notorietate că sunt bețiv”, spune procurorul într-o discuție telefonică pe care o poartă cu Răduinea.

Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Sibiu anunță că în urma celor scrise de Răduinea pe pagina sa de Facebook s-a deschis o anchetă internă.

Fost șef al DNA București, Eugen Stoinea ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu după ce în ianuarie 2018 a fost revocat ca urmare a unui dosar penal deschis pe numele său. El a produs atunci un accident rutier, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Turnul Sfatului a relatat în decembrie 2021 că procurorul Stoinea a primit ”avertisment” din partea Consiliului Superior al Magistraturii, în fața căruia Inspecția Judiciară a solicitat sancționarea pentru mai multe abateri. Stoina ”a tergiversat soluționarea unui număr de 160 de dosare penale ce-i fuseseră repartizate”.

Stoinea este fiul gl.(rtr.) prof.univ.dr. Neculai Stoina, fost rector al Academiei Trupelor de Uscat „Nicolae Balcescu” din Sibiu. Acesta a condus în perioada 1999-2000 Serviciul de Protectie și Pază (SPP). Generalul a decedat în urmă cu doi ani.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Încă o dovadă că acestă castă de șpăgilai colcăie de infracori, care sun spălați de ceseme. Nu există răspunderea magistraților! Nici nu au fost scoși din rândul magistraților. Astfel, în continuare, rămâne să votăm. Altfel.

  2. Deci Marian Răduinea va fi demis si se va face o acheta penala, iar Eugen Stoina va primii o promovare.
    Dupa istoria recenta in justitie, cam asa vor sta lucrurile.

  3. Aceștia sunt oamenii utili cleptocrației, oamenii șantajabili.

  4. „Se pare că ESTE de notorietate că ești bețiv”, analfabetule.