G4Media.ro

Uber Eats se închide în România. Serviciile companiei de livrare a mâncării…

sursa foto: Pexels

Uber Eats se închide în România. Serviciile companiei de livrare a mâncării la domiciliu vor mai fi valabile până pe 3 iunie

Uber Eats – divizia de livrare a mâncării la domiciliu a companiei Uber, anunță printr-un comunicat de presă că își închide operațiunile din România începând cu 4 iunie. Serviciile Uber Eats vor fi mai fi valabile ăână inclusiv pe 3 iunie inclusiv: „Am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România începând cu luna iunie. Această hotărâre vine în continuarea strategiei noastre de a ne concentra energia și resursele în piețele de top în care Uber Eats este prezent la nivel global” – au spus reprezentanții Uber Eats în comunicatul citat.

Serviciul de ride-sharing Uber nu este afectat de decizie și va continua să funcționeze în România.

Compania arată că decizia de a închide Uber Eats se bazează pe o analiză detaliată a rezultatelor de business într-o piață competitivă pentru livrarea de mâncare și va permite redirecționarea resurselor către alte piețe din Europa și din lume.

Uber Eats se mai închide în Cehia, Egipt, Honduras, Arabia Saudită, ucraina și Uruguay.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. Îmi pare rău. Pentru mine, ei au fost mult mai profi decât Glovo, FoodPanda, etc. în tot.

  2. Când jucătorul dominant, care are recunoaștere de brand, cele mai multe parteneriate cu restaurante și baza de clienți solidă, se retrage, e semn că piața se va contracta puternic.

    Nasol.

  3. intreb pt ca eu nu folosesc aceste servicii:

    – oare nu exista risc de transmitere a virusului prin curierii uber eats, glovo, etc?
    sunt obligatorii echipamentele de protectie in cazul lor?

    multumesc.

    • Cu o singură excepție acum 2 zile, a unui puşti de 18 ani probabil (cu număr de PH, dar destul de amabil, părea să fie primul lui job 🙂 ) nu a purtat mască sau mănuşi. În schimb am purtat eu (sunt mai reticentă de fel). Altfel, absolut toți curierii au livrat cu mască şi mănuşi. Cel puțin aşa i-am găsit eu…

      E de apreciat că majoritatea firmelor de genul au adoptat opțiunea de a nu te întâlni cu livratorul, el lăsându-ți pachetul la uşa. Trebuie bifată înainte de finalizare sau specificată în note.

  4. romanii nu merita uber eats. prea civilizat pentru ei. ei merita mizeria de glovo, niste gunoaie absolute! comandati de la gunoaiele galbene in continuare!

  5. Deci romania nu e „piata de top”.
    Adica sharing economy nu poate capusa prea mult aici.

    • evident ca nu e. comparativ cu o tara cu o populatie dubla si cu salarii triple, de exemplu, nu e. dar sunt multe chestii care nu sunt competitive in romania ca in afara, dar totusi fac bani si aici. si ce capusau astia ca nu pricep? nu am comandat niciodata ceva prin ei sau prin altii ca ei. tine de consumatori, nu de firma in sine.

  6. Dupa ce am instalat aplicatia respectiva am inceput sa primesc o multime de spamuri prin sms si sa mi se faca si o tranzactie fictiva pe card de 6 euro (ulterior recuperati de la compania de carduri). Mai bine nu…

  7. Sa fiu sincer mie imi place sa mananc la restaurant. Decat sa comand prin vreo aplicatie, mai bine imi fac singur de mancare, raman si cu niste bani in buzunar.