G4Media.ro

Rețetă tradițională recomandată de Ambasada Danemarcei în România, pentru masa de Crăciun:…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

  1. Nene danezule nu ne-ai nimerit la gusturi!
    Cine a mai vazut, gustat „cartofi fierti carameizati”??
    Vericilor, parca mai de preferat sunt cartofii cu sare bună de la mină!?
    Acompaniați de o ceafa de porc, o slaninuță afumata si o țuiculiță dă prună adevărată, da’ putem vorbi de festin ca la noi. Poftă bună!

  2. Chiar acum merg să fac niște piftie de cartofi.

  3. Prea usor de digerat, trebuie ceva cu mai mult PORC ca sa crape matu

    • Sa stii c exista si vita, oaie sau peste, nu trebuie sa mananci doar porc.

      Chiar daca esti vegan sa stii ca te invit la o ceafa: tu mananci mujdeiul si eu friptura.

      Esti hater tare fix de craciun:))

  4. ceea ce înseamnă că nu sunt fierți suficient cu câteva minute.

    Ce inseamna asta in limba romana?

  5. mai ales in perioda asta, daca nu scrie ‘porc’ intr-o reteta, romanul verde vede negru in fata ochilor.

  6. Foamea…și după ce ne obișnuim, mai vedem noi. Pace.

  7. Vor să ne ia si porcu’! Oameni buni, sunteți orbi, săriți!

  8. Cartofii au amidon…mai bagi zahar și adio glicemie.

  9. Nu-mi plac Cartofii cu Zahar . Dar i-mi plac Cartofii fierti , cu Faina , cu Oua si umpluti cu Prune sau Marmelada si pusi la Fiert , in Apa cu Zahar . Cartofii Fierti i-mi mai plac cu Unt si Sare si de facut Cartofi Piure .