G4Media.ro

Premieră: Un primar USR de oraș, racolat de PSD. Camelia Bertea, primărița…

Foto: Camelia Bertea

Premieră: Un primar USR de oraș, racolat de PSD. Camelia Bertea, primărița din Victoria, a trecut la partidul lui Ciolacu

Camelia Bertea (USR), aleasă în 2020 în premieră primar al orașului brașovean Victoria, a anunțat vineri că trece la PSD. E primul caz de primar USR dintr-un oraș care trece la PSD.

Bertea și-a justificat trecerea la PSD prin ajutorul pe care l-ar fi primit pentru proiectele din oraș.

Ea a anunțat într-un comunicat că trece la PSD cu cea mai mare parte a filialei USR Victoria.

”Astăzi am făcut un pas politic important, atât pentru mine, cât și pentru Victoria. A fost un pas greu, la care am reflectat foarte mult timp. Începând de astăzi, m-am alăturat familiei PSD, o familie mare și unită, cu care împărtășesc o viziune comună pentru dezvoltarea Victoriei. Ceea ce m-a determinat să fac acest pas hotărâtor a fost sprijinul constant pe care l-am primit din partea PSD pentru proiectele mele și pentru bunăstarea locuitorilor Victoriei. Am înțeles că politica și administrația se fac cu OAMENI pentru OAMENI, iar o mână de ajutor venită la timp și un sfat bun pot face diferența”, a scris Bertea pe facebook.

În paralel, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, a anunţat că 40 de primari şi consilieri locali s-au alăturat organizaţiei.

Pe lângă Camelia Bertea, PSD Brașov i-a racolat pe Gheorghe Sucaciu – primarul municipiului Făgăraş, şi Sergiu Arsene – primarul comunei Bod, plus 40 de consilieri locali.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

15 comentarii

 1. Felicitari, duduie ! Ai intrat in politica mare criticand, pana la dispret, traseistii ! Bravo ! Si zici ca pentru proiecte, ai ? pentru oameni (care au fost „om” cu dumneata?) Asa e, nu exista padure …

 2. mare caracter ! traiasca ciolanu !

 3. ce naste din pisica, soaareci maninca.

 4. Unii și-au sacrificat viața pentru principii.
  Alții schimbă partidul.

 5. Cata rabdare sa mai aiba cu cascavalul pe masa :)) La vita è bella!

 6. Rușine, madame! Sper să pierzi!

 7. A fost o iluzie, ca de altfel totul in acel „oras” fantoma…

 8. zici ca si-a schimbat paltonul, garderoba …pt binele locuitorilor 🤣

 9. Asta-i mășinăria de partid,a simțit că pierde puterea locală în scurt timp,a primit alte oferte de putere de la cei pe care-i simte potențiali câștigători și care au sprijinit-o în activitate, nu e de condamnat într-o țară cu astfel de legislație și astfel de mentalități.USR a făcut-o mare,pentru ea și alții aflați în situația ei contează cine o menține mare,adică PSD.Din păcate instinctul conservării puterii,boala celor ahtiați după putere,care aduce cu sine avantaje devine o realitate în România.

 10. În SUA republicanii rămân republicani,democrații rămân democrați ,pe viață(foarte rarele excepții eventuale nu fac decât să confirme regula).De aceea Americă e considerată campioana democrației.Dacă vrei să schimbi mentalitățile,elimină traseismul politic prin lege.Ar trebui sancționat de electorat,căci nu are la bază principii morale înalte,însă nu se întâmplă în multe cazuri acest lucru,pentru că aceasta-i societatea.

  • Campioana democratiei cu doar 2 partide, ai de ales doar dintre 2? Asta ti se pare tie democratie?

 11. Vrea sa-i sparga din interior.

 12. Dezamăgitor… măcar se curăță USR

 13. Nu-i un motiv de bucurie pentru domnul Ciolacu.

  …Ar fi trezit suspiciuni în AUR dacă se arunca direct în brațele domnului Simion, dar așa, venind de la PSD, trecerea va fi naturală.

 14. nu poate filtra nimeni admisia in partid in asa fel incat sa nu intre chiar niciun oportunist. altfel barna & co erau pe margine.