G4Media.ro

O activitate fizică susținută pare să limiteze riscurile legate de Covid (studiu)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Deviza lui scoabă: „n-aveț’ voi atâta cur cât pot io pupa!“ :)))))

  2. Nu-i chiar asa. Ne-a explicat dl Rafila ca activitatea fizica intensa si sustinuta poate fi fa tala, mai ales la tineri!
    Pare sa fie ceva nou, cam de vreun an si jum atate, de cand au inceput schimbarile astea clim atice nemaivazute… Orice alte posibile cauze pentru sindromul mo rtii subite sunt pure co incidente, conspirationistilor sosocisti putinisti!

  3. Nimeni din anturajul meu nu a facut nici macar o forma medie de covid, si toti practica sporturi diverse (in aer liber, ca alea la sala nu sunt acelasi lucru). Am facut de doua ori covid, fara a-mi schimba in vreun fel rutina zilnica (fara a intra in contact cu altii, desigur) si fara a lua altceva decat doua pastile pentru dureri de cap. Nu am considerat ca merita sa ma vaccinez si am avut dreptate.

  4. Ba nu. Stai acasă, îți poate salva viața. Lipit de canapea.

  5. „Raceala” asta a trimis vreo 130.000 de romani pe lumea cealalta, si pana la 26 de milioane de oameni la nivel mondial. Intr-un an obisnuit sunt 56 milioane de decese la nivel mondial, deci in primii doi ani de COVID acesta „simpla raceala” a devenit una din principalele cauze de deces in Romania si in lume.

    Pe langa faptul ca nu te opreste nimeni sa faci miscare si in casa, unul dintre motivele de pe celebrele formulare pentru iesirea din casa era activitatea fizica. Asadar, exact, in ce mod ti-a fost limitata „la zero” miscarea? Te-au legat de pat? Ceea ce pentru unii dintre adversarii restrictiilor poate n-ar fi fost rau.