G4Media.ro

Iohannis și Cîțu participă la un nou eveniment comun. Al doilea în…

Foto: Presidency.ro

Iohannis și Cîțu participă la un nou eveniment comun. Al doilea în două săptămâni

Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu se vor afișa din nou împreună, pentru a doua oară în două săptămâni. Cei doi participă joi la ceremonia organizată cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înființarea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, potrivit agendelor publice ale guvernului și președinției.

În urmă cu o săptămână, cei doi au participat în premieră la un eveniment comun, dând startul campaniei de împădurire de la Dăbuleni (Gorj).

Apropierea dintre cei doi vine pe fondul competiției interne din PNL pentru șefia partidului. La congresul ce va fi organizat cel mai probabil în toamna acestui an, Ludovic Orban a anunțat că va candida pentru un nou mandat de președinte al partidului.

Florin Cîțu a declarat într-un interviu pentru G4Media.ro că va candida la o funcție mai înaltă decât cea de vicepreședinte, pe care o ocupă acum, ceea ce înseamnă că va candida fie pentru postul de prim-vicepreședinte, fie pentru cel de președinte al partidului.

Foto: Klaus Iohannis și Florin Cîțu la Dăbuleni / Administrația Prezidențială

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. Nemtalaul și-a chemat pudelul pentru noi ordine!

  2. Campania de impadurire a fost in Dabuleni Dolj, nu Gorj.

  3. Îi mai înțelege cineva pe aceștia 2?!

  4. Rușinea, în țara asta, a mâncat-o lupul. Nerușinarea i-a cuprins pe toți politicienii. Pe alți politicieni i-a cuprins turbarea. Jalnică țară! Unde te vor duce toți acești mediocri?

    • 👍🏻👍🏻👍🏻

  5. Sper sa ai fie ceva de capul acelui institut! Covid-19 nu este ultimul virus, si daca vom avea un cocktail de virusuri zburdand prin aer, fiecare institut si institutel va fi important. Mergeti si la Timsoara iar cercetatorii sa lase concurenta, nu mai sunt vremuri pentru orgolii istorice. Finantati cercetarea, colaborati, faceti o supra structura de competenta de top, angajati oamenii tineri. Nimeni nu o sa va ajute daca nu incepeti voi sa va modernizati.

    • In 12 luni, la Timișoara putea face ala teste pe animale (ca nu costa nici peptidele, nici animalele atat de mult) ca sa demonstreze ca animalele vaccinate cu formula lui sunt imunizate si nu se îmbolnăvesc, chiar daca sunt tinute in atmosfera de rezerva de spital covid.

      Știi de ce nu găsești studii in acest sens? Ca ar fi trebuit să publice si daca n-are nici un efect, iar asta i-ar fi arătat adevăratul interes: alta sifonare de fonduri

  6. Da, m-am uitat pe websitul institutului! Arata ca la inceputurile internetului! Text mort, aceleasi linkuri de tam, tam, niciun link la articole publicate, rezultate ale cercetarii, nimic viu. Cel putin pe prima, primele pagini ce se vad. Este o boala tipica a websiturilor de institutii din Romania. Deprimanta. Ori nu faceti nimic, ori angajati jurnalisti, fotografi, comunicatori, webdesigneri ca sa aveti credibilitate si nu sa cred ca sunteti plini de cercetatori matusalemici ce se tin de scaune cu salarii uriase. Colaborati cu vreo universitate, cu firme de profil?

  7. Orban e scos din fotografie?!!!

  8. DE cateva saptamani tot incerc sa aflu cu ce se mananca PNRR! Nu am reusit inca! Ma uit pe documentul pus pe site-ul ministerului si pe cuvant daca un elev de liceu nu l-ar fi scris mai coerent decat l-au scris astia! Un document plin de lozinci, de intentii, nimic dar absolut nimic concret! Sa intelegem si noi cu ce se mananca si mai ales cum aplicam pe acest PNRR! Sau este un program cu circuit inchis, numai pentru unii?!