G4Media.ro

Exit Poll Ungaria ora 18:30: Fidesz, partidul premierului Orban, obține 56%, în…

Exit Poll Ungaria ora 18:30: Fidesz, partidul premierului Orban, obține 56%, în timp ce principala alianță de opoziție a câștigat 10%

Fidesz, partidul de guvernare al premierului Viktor Orban, a câștigat alegerile europarlamentare din Ungaria, obținând 56% din voturile exprimate.

Alianța de opoziție constituită din Partidul Socialist și Coaliția Democratică a obținut 10%. Jobbik, partidul naționalist, a obținut 9%, cu cinci procente mai puțin decât la alegerile europarlamentare din 2014.

Fidesz a obținut 51,48% la ultimele alegeri europarlamentare, pe când Jobbik 14,67%. Socialiștii s-au menținut la același scor ca cel din 2014.

Vom reveni cu detalii.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. O tara captivă…

  2. Shithole country – vorba clasicului.

  3. Cu toată dominația captivă a țării, rezultatul obținut de Orban are și elemente îngrijorătoare pentru el.
    A obținut 1,77 milioane voturi, în timp ce la alegerile parlamentare din anul trecut a avut 2,8 milioane voturi, la prezență aproximativ egală. La alegerile europarlamentare precedente a obținut 14 locuri, iar acuma 13, în loc să obțină 15, numărul visat.
    Orban cunoaște exact structura electoratului, numele, și adresa susținătorilor și celor care –i sunt ”împotrivă”, în baza unei baze de date uriașe elaborat, cu ani de muncă subterană de către directorul partidului ( Kubatov).
    Oricum, dominația masivă începe să semene cu situația din țările pitorești Kazahstan su Azerbaidjan, dar evident, infinit mai bogate în resurse )))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.