G4Media.ro

BREAKING Un bărbat și-a dat foc în fața tribunalului în care are…

Captura X

BREAKING Un bărbat și-a dat foc în fața tribunalului în care are loc procesul lui Trump

Un bărbat și-a dat foc în fața tribunalului unde se desfășoară procesul Trump, au confirmat pentru CNN două surse din cadrul forțelor de ordine.

Bărbatul a intrat în parcul de vizavi de tribunal, aruncând fluturași în aer, a declarat pentru CNN un oficial de rang înalt din cadrul forțelor de ordine. Apoi a scos ceva dintr-un rucsac – nu a fost imediat clar ce obiect era – și și-a dat foc, a spus oficialul.

Anchetatorii analizează fluturașii pe care bărbatul necunoscut i-a aruncat în aer, a declarat un alt oficial de rang înalt din cadrul forțelor de ordine.

Publicitate electorală

Cel puțin o persoană a folosit un extinctor pentru a încerca să stingă focul, iar un medic din serviciile de urgență s-a grăbit să ajungă la bărbat și a încercat să îi acorde ajutor.

Fostul președinte american se pregătea să părăsească tribunalul înainte ca bărbatul să-și dea foc într-o zonă rezervată pentru manifestanții pro și anti-Trump.

 

 

Poliția din New York a declarat că bărbatul care și-a dat foc în fața tribunalului unde are loc procesul lui Donald Trump a împrăștiat broșuri care „păreau a fi bazate pe teorii ale conspirației”.

Broșurile conțineau „informații în ceea ce privește schemele Ponzi și faptul că institutele noastre locale de învățământ sunt fațade ale mafiei”, a spus poliția.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...