G4Media.ro

Anul școlar actual se va încheia pe 2 iulie pentru elevi și…

Foto: gov.ro

Anul școlar actual se va încheia pe 2 iulie pentru elevi și nu pe 18 iunie, cum era inițial, anunță ministrul Educației

Anul școlar actual se va încheia pe 2 iulie 2021 pentru elevi și nu pe 18 iunie, cum era inițial, anunță ministrul Educației. Sorin Cîmpeanu precizează că, practic, două săptămâni din vacanța de vară se mută în vacanâa de primăvară, potrivit Edupedu.ro.

„Finalul semestrului al II-lea se decaleaza 2 săptămâni. Vacanța de primăvara se prelungește cu 2 săptămâni. Se muta practic 2 săptămâni din vacanța de vara in vacanța de primăvara. In loc sa finalizam sem II pe 18 Iunie, se va încheia pe 2 Iulie.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: gov.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

  1. Un personaj vomitiv.

  2. Din calculele mele, clasele a-IX-a de scoala profesionala se pare ca vor termina pe 13 august pregatirea aferenta clasei (inclusiv practica – 5 saptamani). Va rog sa confirmati sau sa infirmati aceasta data, cu argumente din surse oficiale.

  3. O idee bună. Un ministru bun. Voiculescu să-și ia viteză și s o ia și pe plangacioasa aia de Moldovan cu el.

    • sa intelegem ca cresterea cazurilor la fix 2 sapt de la deschiderea scolilor e doar o coincidenta si tot Voiculescu e de vina?

  4. Cel mai prost ministru al educației. Încep să o regret pe Anisie.

  5. Oare unde putem gasi o lista de lucrari a acestui traseist, intrat in politica de vreo 20 de ani sub obladuirea Varanului de la A3, trecut apoi sub poala tovarasei Andronescu ot PSD, amicul lui Ponta, al lui Oprea, al lui Genunche Pop, al plagiatorilor in general.
    Ca a fost rector, stim, dar ce carti a scris? Cine l-a publicat? Cum a ajuns profesor? Pe ce puncte? Edupedu face o analiza? Sau altcineva, numai sa o faca!
    Ar fi de dorit o asemenea analiza pentru fiecare rector din Romania. Ca sa ne ingrozim!

  6. „deschiderea scolilor cu orice risc” fix la inceputul valului 3 ne spune ceva?

  7. astuia ii este mai usor sa inbolnaveasca cateva mii de oameni decat sa-si recunoasca vina. prelungirea vacantei cu 2 sapt nu este altceva decat o inchidere mascata a scolilor. Totusi, mai este o luna pana la Paste si cu o medie de 500 de elevi/profesori infectati pe sapt ca pana acum, avem 2000 de infectati care vor da mai departe la randul lor. sa ne aducem aminte cazul elevului care s-a infectat la scoala si a infectat mai departe alte 12 persoane. de aici calculati voi cati noi infectati vom avea pana la paste doar pentru ca dl Campeanu nu vrea sa-si recunoasca vina si sa inchida scolile mai devreme.

  8. Sa tii copii (chiar si de profesionala) pana aproape de jumatatea lunii august in scoala este inuman!

  9. Nu-i mai chemați la școală. România avea cel mai scurt an școlar din europa, asta in 2018-2019 cand au fost 167 de zile de studiu, dar acum s-a redus la 130 de zile.
    Va bateți joc de viitorul lor….probabil i-ați amanetat in agricultura europei pt a vă acoperi împrumuturile.
    Rușine, rușine, rușine! O mizerie de guvern.

    • Un comentariu plin de falsuri, ca si asa ne plac fictiunile. Romania nu a avut niciodata cel mai scurt an scolar din Europa, conform eacea, in tara noastra sunt intre 167-172 zile de scoala; media fiind de 170 de zile la nivel European (tari precum Albania au 156 de zile de scoala anual). Irelevant, totusi, acest aspect deoarece in scolile romanesti se intalnesc licee unde se ajunge la 34 de ore pe saptamana (in Tara Galilor spre exemplu nefiind depasite 27 de ore pe saptamana). Conspiratia asta cu „agricultura Europei” e de-a dreptul ignoranta( ca sa nu zic altcumva), lumea pleaca din Romania din cauza salariilor si a conditiilor mizere, nu pentru ca au, chipurile, putine zile de scoala. Daca deschizi manualul de logica si argumentare (care cred ca este prezenta in clasa a 9-a, asa era cand eram eu la liceu), la capitol „erori de logica si argumentare” este foarte posibil sa gasesti buletinul tau in cap de lista.

    • informează-te mai bine..ia si calculează.
      https://www.google.com/amp/s/www.edupedu.ro/grafic-romania-este-in-top-3-tari-cu-cele-mai-putine-zile-de-scoala-cate-zile-de-scoala-au-tarile-din-europa/amp/

      Cei care pleacă din țară se duc la munca, nu sa studieze…nu stau să-ți explic prea mult, că oricum ești limitat.

    • Puiule, ma faci sa cred ca esti analfabet (functional sau nu). Link-ul dat de tine duce exact catre o stire bazata pe informatiile de la eacea(date de mine prima data), iar eu te sfatuiesc sa citeste stirea(ca sa vezi ce ani de referinta are) (fa o medie aritmetica acolo sau invata sa citesti un grafic, ca sa vezi ca „România avea cel mai scurt an școlar din europa” este o afirmatie falsa, vorbind de anul de referinta „2018-2019”, ca doar asa ai afirmat). Atacul la persoana este, din nou, o greseala de logica si argumentare (cum am zis, te duci in clasa a 9-a, iei manualul, cauti cuvantul „sofism” si te gasesti acolo). Nu am sustinut ca cei care pleaca in afara se duc sa studieze, ti am zis doar cauza din care pleaca. Greu cu romanii astia, care nu stiu sa citeasca,greu!

  10. Cea mai mare prostie!
    Să faceți voi ore vara.