G4Media.ro

AUR susține candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean Satu Mare: “Bătălia e…

Sursa foto: Facebook / Adrian Cozma

AUR susține candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean Satu Mare: “Bătălia e între UDMR și români”

Filiala AUR Satu Mare a anunțat miercuri că va susține candidatul PNL, Adrian Cozma, în cursa pentru șefia Consiliului Județean, argumentând că nu dorește să divizeze votul românilor.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, am luat decizia de a nu avea un candidat propriu. E foarte important ca votul românilor să nu fie divizat și să ne dăm nouă, tuturor, o șansă pentru a avea o administrație românească din 2024. Românii, în proporție de peste 60% trebuie să meargă fie uniți și să schimbe actuala conducere UDMRistă la nivel de municipiu și mai ales la nivel de județ”, potrivit unui comunicat publicat pe pagina de Facebook a filialei.

”Dacă Marcel Ciolacu a ales să susțină baronetul UDMR-Mircea Govor, eu am o datorie sfântă față de înaintași și o logică a campaniei care nu poate permite UDMR-ului să controleze toate județele din Ardealul atât de pătimit!”, a declarat liderul partidului extremist, George Simion, citat în comunicatul AUR.

De notat că președintele PNL, Nicolae Ciucă, a argumentat decizia de comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare tocmai prin necesitatea luptei împotriva extremismului.

“Faptul că am decis această comasare nu este ceva împotriva democraţiei, ci un vot în plus pentru democraţie şi pentru a avea o reprezentare corectă în fața românilor. Am decis să avem şi o alianță electorală pentru lista de europarlamentare. Oricât am încerca să împachetăm cuvintele, este evident că numai cele două mari partide pot face faţă unui val extremist. Niciuna dintre cele două forţe politice nu se poate angaja singură în această luptă”, spunea Ciucă, la începutul acestui an (sursa – aici).

Mai recent, Nicolae Ciucă atrăgea atenția, în cadrul unei vizite în Republica Moldova, asupra pericolului pe care îl reprezintă partidele extremiste atunci când ajung la putere: “Trebuie să începem să vorbim, să avem curajul să vorbim, să ne întoarcem în istorie şi să vedem ce s-a întâmplat în istorie când la putere au fost partidele extremiste, partidele populiste şi să ne asumăm această luptă împotriva populismului şi extremismului”, a declarant liderul PNL, citat de news.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

  1. În stil tipic h@ur, ei caută să facă balamuc chiar și acolo unde nu este. În Satu Mare nu există discordie interetnică, lumea conviețuiește pașnic. Ba dimpotrivă, orașul are acum centru renovat, un pod nou și o centură de ocolire nouă exact pentru că ungurii s-au ținut de cuvânt și au construit. De ce trebuie să scuipe ăștia neapărat? Să ne arate și nouă ce au construit ei mai bine, inafară de avere în ruble.

  2. Nu-mi place, ca om, primarul din SM dar firar sa fie, a facut in cativa ani de zeci de ori cati au facut alti primari de la Revolutie incoace: strazi asfaltate calumea(efectiv in ultimii ani au disparut gropile de pe mai toate arterele orasului), parcuri reamenajate, centru nou, pietonala imensa(cam mare dar ce sa-i faci), centura, doua poduri noi. Deocamdata NU AVEM nevoie de PNL(care sincer sa fiu e o clona PSD mai nou iar pe PSD-isti ii cunoastem foarte bine).

    • Bine Janos…aproape te înțelegem ..aproape dar pentru realitate trebuie vederi mai largi.

    • cam cat de largi moromete? mai largi decat sa fie cu rusii? ups astia sunt cu ucraineeni ca sunt la granita. tu de la teleorman esti anti rus. ca va e frica de rusi ca de dragnea. stai ma linistit rusii fugde saracie ca pisica de pureci

  3. Ceva scandal o să le facă Viktoras cred că o șă-i toarne la Putler și de la pzvanti local( ambasada ruzză) se vor subția finanțări ba mai mult s-ar putea să-i ducă la reeducare.
    Cât privesc realizările din Satu-Mare se poate nota și plantarea de statui străine de români. Mă gândesc că statuile nu contribuie la dezvoltarea orașului, iar pentru a astuparea gropilor nu trebuie un primar e bun și un drumar. Mai toți primarii maghiari din Ardeal au alocat câte un ”consilier” direct de la FIDESZ sau asociat FIDESZ.

  4. se inviere in universitatii

  5. alt balon spart

  6. avem copii morti justitie nefuntionala

  7. m0rtii m4tii de justitie nefunctionala si de bot corector

  8. la g4 pagubele sunt colaterale