G4Media.ro

Adrian Cozma va candida pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare din partea…

Sursa foto: Facebook / Adrian Cozma

Adrian Cozma va candida pentru președinția Consiliului Județean Satu Mare din partea PNL

Președintele PNL Satu Mare va candida din partea partidului pentru președinția Consiliului Județean. Candidatura sa a fost aprobată vineri în cadrul Comitetul Director Județean al Partidului Național Liberal, format din președinții organizațiilor locale din întregul județ, potrivit cotidianului local satumareonline.ro.

”Îmi asum această responsabilitate pentru ca sătmărenii să poată să aleagă o nouă cale pentru județ, fiind conștienți că acesta este momentul să dăm șansa unei administrații liberale, după modelul județelor vecine, în care liberalii au dovedit deja performanță. (…) Avem  acum ocazia să ieșim din întunericul în care ne zbatem de zeci de ani, timp în care județul Satu Mare a rămas codaș la toate capitolele, fiind stăpânit mereu de aceleași grupuri de interese, cu aceleași personaje perindându-se în toate funcțiile de conducere posibile”, a declarat Adrian Cozma.

În ceea ce privește posibile alianțe, el a susținut că, deși potrivit unui sondaj de opinie realizat în ultimele săptămâni, PNL ar putea câștiga chiar și singur conducerea județului Satu Mare, este deschis la discuții și negocieri.

În același timp, acesta a afirmat că  ”PNL nu va intra în cacealmaua pregătită pe Axa Pataki-Kereskenyi-Govor”  pentru susținerea unui ”candidat independent speculator imobiliar” (cu referire la propunerea președintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, de a susține un ”candidat independent” pentru președinția Consiliului Județean, în persoana fostului prefect liberal Radu Bud, propunere susținută tacit de UDMR).

”Ei vor să decredibilizeze o alianță care dă fiori reci actualei administrații UDMR-PSD, dar de data aceasta nu le va ieși păcăleala, fiindcă sătmărenii nu sunt proști” a susținut Adrian Cozma.

”Dacă nu vrea alianță cu noi, eu îl aștept la bătălie electorală, ca între bărbați, nu prin iepurași”, a mai spus el, referindu-se la PSD-istul Mircea Govor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...