G4Media.ro

Alexandru Muraru (PNL), despre Marcel Ciolacu: Să disprețuiești moldovenii e clar un…

Sursa Foto: Facebook/ Alexandru Muraru

Alexandru Muraru (PNL), despre Marcel Ciolacu: Să disprețuiești moldovenii e clar un semn de slab instinct politic

Liderul PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru, îl critică pe Marcel Ciolacu pentru declarația ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”.

”Nu mă așteptam la domnul prim-ministru Ciolacu să ne predea lecții de geografie și nici de bune maniere, dar să disprețuiești moldovenii e clar un semn de slab instinct politic. A reveni asupra declarației, ar fi un semn că domnia sa și-a propus să mai și învețe, nu doar să dea lecții”, a scris Muraru pe Facebook.

Context

Marcel Ciolacu a vorbit joi într-o conferință de presă la Timișoara despre autostrada care leagă Moldova de restul țării și a spus zâmbind că ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”.

”Asta e, a venit bănățeanul de Grindeanu să facă Autostradă în Moldova. Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți. Dar a venit și un buzoian care totuși împreună cu dl Grindeanu și restul colegilor din guvern am început să aducem timișorenilor ce e corect să aducem”, a fost declarația făcută de Marcel Ciolacu ca răspuns la întrebarea pusă de un jurnalist.

Ciolacu a vorbit despre reforma teritorială și a spus că aceasta ”trebuie făcută în România. Nu trebuie făcută strict, e nevoie de o analiză clară și un plan. Avem sistemul francez de administrație publică, de aceea e atât de stufos”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. cu cate maini ai votata alinata cu PEESEEDEE? cu una sau cu doua?

  2. Bucura-te dom’ Muuraru, ți ridicat o minge la fileu: uite cum ai ocazia să mai scoti o vorba …